قانون مالک و مستاجر

وکیل ملکی

۵/۵ - (۴ امتیاز)

امرزوه وکلا با توجه به گستردگی و پیچیدگی مسائل حقوقی در یک یا دو زمینه حقوقی فعالیت می کنند، به این معنا که با توجه به دانش و تجربه کاری بالا در یک زمینه حقوقی اعم از خانواده،ملکی ،کیفری و… به صورت تخصصی در همان زمینه وکالت می کنند. برای نمونه : یک وکیل با توجه به سطح بالای دانش وعلم و تجربه بالای خود در پرونده های ملکی به صورت تخصصی در پرونده های ملکی وکالت می کند به چنین فردی اصطلاحاً وکیل ملکی گفته می شود، یا فردی با توجه به سوابق درخشان خود در زمینه دعاوی کیفری و موفقیت در اکثر پرونده های کیفری خود به صورت تخصصی در زمینه دعاوی کیفری فعالیت می کند به چنین فردی نیز وکیل کیفری گفته می شود.

وکالت دعاوی ملکی چیست؟

در بحث ملک و املاک، مسائل مختلفی ممکن است مطرح شود که با اصطلاحات حقوقی آن آشنا نباشیم. به طور مثال برای تحویل ملک از فروشنده، طرفین معامله باید در دفترخانه اسناد رسمی حاضر شده و اقدام به امضای قرارداد نمایند، در صورت عدم حضور فروشنده، خریدار می تواند دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی را به دادگاه ارائه نماید.

وکیل ملکی

وکلای که در زمینه ملکی تخصص دارند در حوزه ملکی و قوانین آن کاملا مسلط بوده به طوری که هر گونه تبصره و یا ماده در قانون جمهوری اسلامی ایران در زمینه ملکی را می‌شناسند. این موضوع کمک شایانی در تسریع بودن روند پرونده می‌باشد. چرا که وکیل ملکی بهترین مسیر و راه را برای فرد در نظر گرفته و پیش میبرد. و این خود باعث پایین آمدن ریسک شکست در دادگاه مربوط به ملک میشود

وکالت املاک اشتراکی

همچنین در زمینه املاک اشتراکی، بحث تقسیم و افراز ملک مشاع به وجود می آید. علاوه بر این موارد حقوقی مربوط به خلع ید، تخلیه ملک، قلع بنا، مطالبه اجرت المثل ایام تصرف و … وجود دارد که در حوزه تخصصی وکالت دعاوی ملکی قرار گرفته و وکیل ملکی می تواند نسبت به احقاق حقوق طرفین دعوی اقدام به ارائه مشاوره های لازم و وکالت نماید.

 

موارد حقوقی وکالت ملکی

مالکیت، علاوه بر اینکه حقوقی را برای مالک به همراه دارد، وظایفی را نیز برای وی رقم می زند. پس از آنکه ثبت مالکیت یا انتفاع املاک و همچنین صدور سند برای هر ملک جداگانه، چه عرصه و چه اعیانی، به صورت قانون و اجبار درآمد، مجموعه قوانین مربوط به ملک و املاک نیز شکل جدیدی به خود گرفت. حقوق ثبت املاک و اسناد به واسطه احتمال بروز اختلافات بین مالکین املاک مشاع یا همجوار شکل گرفت.

حوزه تخصصی وکیل ملکی

موضوعاتی که وکیل ملکی باید اشراف داشته باشد را به صورت خلاصه به آنها میپردازیم:
الزام به تنظیم سند رسمی، تقسیم ملک مشاع، خلع ید، رفع مزاحمت از ملک، تصرف عدوانی ،افراز ملک، مطالبه اجرت المثل ایام تصرف، تخلیه املاک استیجاری مشمول قانون ۵۶ و ۷۶، تائید فسخ معامله، مطالبه وجه التزام قراردادی، ابطال قرارداد اجاره، تعدیل اجاره بها، الزام به تحویل مبیع، الزام به اخذ پایان کار و سایر دعاوی ملکی

وکالت ملکی در چه زمینه های است؟

از جمله حقوقی که در حیطه تخصصی وکالت ملکی قرار می گیرد، می توان به حق تصرف اموال، مالکیت محصولات موجود در ملک، حق استفاده شخص ثالث از ملک و حق وقف ملک اشاره نمود. در هنگام بروز مشکل برای احراز هر یک از این حقوق، اطلاع از قوانین حقوقی و ملکی لازم می باشد. در ادامه نیز به تفصیل به بیان تمامی موارد حقوقی وکالت دعاوی ملکی می پردازیم.

مشاوره و قبول وکالت وکیل ملکی

هریک از طرف قرارداد نقل و انتقال املاک برای احقاق حقوق ملکی خود و همچنین تنظیم و امضای اسناد و قراردادها می توانند به وکیل امور ملکی  مراجعه نمایند.

گروه وکلای حقوقی حق گرا به همراه گروهی خبره از وکلای باتجربه پایه یک دادگستری، آمادگی رسیدگی به وکالت دعاوی ملکی شما می باشد.

[WD_Button id=3120]

ماده ۱۰۰ قانون شهرداری

به این صورت میباشد که مالک اراضی و املاک قبل از ساخت و ساز در محدوه شهری باید مجوز ساخت را از شهرداری منطقه دریافت کند و با دارا بودن پروانه ساختمان شروع به ساخت کند. در غیر این صورت شهرداری مانع ساخت وساز ساختمانهای بدون پروانه خواهد شد.

شکل گیری ماده ۱۰۰ قانون شهرداری

تا چندی پیش اگر ساخت و سازی بدون مجوز انجام میشود صاحب ملک را یا زندانی و یا جریمه نقدی میکردنند. اما با به وجود آمدن ماده ۱۰۰ قانون شهرداری دیگر شهرداری حق تخریب بنا و یا زندانی و جریمه نقدی را ندارد. بلکه فقط جلوی عملیات ساخت و ساز را میگیرد. و پرونده را سریعا به ماده ۱۰۰ ارجاع دهند تا تصمیم نهایی گرفته شود.

ماده ۱۰۰ شهرداری در چه مواردی اجرا میشود؟

زمانی که ساخت و ساز بدون پروانه ساخت انجام شود
ساخت و ساز و تجاوز در معابر شهری
محکم نبودن بنا و دارا نبودن موارد فنی در احداث بنا
تغییر کاربری غیر مجاز

راه های تخلیه ملک مسکونی

این اواخر یکی از بیشترین دعاوی مطرح شده، پرونده های مربوط به تخلیه ملک است.

برای گرفتن حکم تخلیه ملک مسکونی باید مجموعه شرایطی حاصل شود. برای بیرون انداختن مستاجر از خانه باید دلایل قانع کننده و قانونی وجود داشه باشد مانند اینکه مدت قرارداد تمام شده باشد یا مستاجر به تعهدات خود مطابق قرارداد اجاره نامه عمل نکرده باشد یا مستاجر منزل را به مکان فسخ و فجور یا محل وقوع هر نوع فعل غیر قانونی تبدیل کده باشد.

چگونه حکم تخلیه بگیریم؟

برای گرفتن حکم تخلیه اگر قرارداد شما بر اساس قوانین مربوط به موجر و مستاجر تصویب شده سال ۱۳۷۶ باشد، شورای حل اختلاف محل و مرجع رسیدگی به صدور حکم تخلیه است پس از برسی قرارداد در صورت صحت شرایط قرارداد دستور و حکم تخلیه را صادر می کند.

حکم تخلیه را می توان از اداره اجرای ثبت نیز مطالبه کرد که شرح کامل آن و نحوه گرفتن حکم تخلیه از طریق اداره ثبت را در مقاله  وکیل تخلیه ملک بیان داشته ایم.

 

نحوه پیشبرد دعاوی به کمک وکیل ملکی

اکثر افراد اقدامات و معاملات ملکی خودشان را بدون مشاوره حقوقی انجام می دهند و این موضوع موجب می شود تا اشکالات متعددی به وجود آید. همچنین ممکن است از این طریق، خسارات جبران ناپذیری به بار آید. در هر مرحله ای که هستید توصیه می کنیم کار را به وکیل متخصص در امور ملکی بسپارید. با اینکار می توانید این اطمینان را داشته باشید که امور ملکی شما در بهترین حالت و سریع ترین زمان انجام می شود. بخش قابل توجهی از قوانین مربوط به املاک و مستغلات در قانون مدنی آمده است و با توجه به اینکه امکان چند وجهی بودن دعاوی وجود دارد نمی توان بدون تسلط کامل به قوانین، راه به جایی برد.

اگر به مشاور و وکیل ملکی نیاز دارید با شماره ۰۹۱۹۹۰۷۵۹۶۶ تماس حاصل فرمایید.

 

وکیل ملکی , بهترین وکیل امور ملکی تهران : امرزوه وکلا با توجه به گستردگی و پیچیدگی مسائل حقوقی در یک یا دو زمینه حقوقی فعالیت می کنند، به این معنا که با توجه به دانش و تجربه کاری بالا در یک زمینه حقوقی اعم از خانواده،ملکی ،کیفری و… به صورت تخصصی در همان زمینه وکالت می کنند.

برای نمونه : یک وکیل با توجه به سطح بالای دانش وعلم و تجربه بالای خود در پرونده های ملکی به صورت تخصصی در پرونده های ملکی وکالت می کند به چنین فردی اصطلاحاً وکیل ملکی گفته می شود، یا فردی با توجه به سوابق درخشان خود در زمینه دعاوی کیفری و موفقیت در اکثر پرونده های کیفری خود به صورت تخصصی در زمینه دعاوی کیفری فعالیت می کند به چنین فردی نیز وکیل کیفری گفته می شود.

ارتباط رایگان با وکیل ملکی ۴۴۳۸۶۵۸۱-۲۱

راه های تخلیه ملک مسکونی

 

این اواخر یکی از بیشترین دعاوی مطرح شده، پرونده های مربوط به تخلیه ملک است.

برای گرفتن حکم تخلیه ملک مسکونی باید مجموعه شرایطی حاصل شود. برای بیرون انداختن مستاجر از خانه باید دلایل قانع کننده و قانونی وجود داشه باشد مانند اینکه مدت قرارداد تمام شده باشد یا مستاجر به تعهدات خود مطابق قرارداد اجاره نامه عمل نکرده باشد یا مستاجر منزل را به مکان فسخ و فجور یا محل وقوع هر نوع فعل غیر قانونی تبدیل کده باشد.

چگونه حکم تخلیه بگیریم؟

برای گرفتن حکم تخلیه اگر قرارداد شما بر اساس قوانین مربوط به موجر و مستاجر تصویب شده سال ۱۳۷۶ باشد، شورای حل اختلاف محل و مرجع رسیدگی به صدور حکم تخلیه است پس از برسی قرارداد در صورت صحت شرایط قرارداد دستور و حکم تخلیه را صادر می کند.

حکم تخلیه را می توان از اداره اجرای ثبت نیز مطالبه کرد که شرح کامل آن و نحوه گرفتن حکم تخلیه از طریق اداره ثبت را در مقاله  وکیل تخلیه ملک بیان داشته ایم.

فسخ قرارداد پیش فروش ملک

قرارداد پیش فروش ملک یا آپارتمان من جمله قراردادهای رایج درسال های اخیر بوده است که مشکلات و دعاوی حقوقی  را هم در پی داشته است. با توجه به توافقات و ماده های مندرج شده در ضمن قرارداد پیش فروش ملک هرکدام از طرفین در صورتی که حق فسخ برای خود قائل شده باشند در صورت عدم رعایت تعهدات طرف مقابل، ایشان می توانند نسبت به فسخ قرارداد پیش فروش ملک به کمک  وکیل ملکی اقدام کند .

برای نمونه :

فروشنده در ضمن قرارداد متعهد می شود، یک واحد مسکونی با متراژ ۸۵ متر برای خریدار احداث کند پس از گذشت مدتی از شروع به کارساخت و ساز، خریدار متوجه می شود که فروشنده متراژ ساختمان و واحدها را به ۷۵ متری تغیر داده است در این حال چون فروشنده به تعهد خویش وفادار نبوده خریدار می تواند با استناد به قرارداد پیش فروش، قرارداد پیش فروش ملک را فسخ کند.

وکیل متخصص ملکی

در دنیای امروز همه امور به صورت تخصصی توسط فرد متخصص آن انجام می گیرد. در امور وکالت نیز در چند سال اخیر وکلا به صورت تخصصی در یک یا دو زمینه حقوقی که تبحر و مهارت خاصی در آن زمینه ها دارند اقدام به وکالت می کنند . در میان دعاوی مختلف حقوقی پرونده های ملکی و دعاوی ملکی  همیشه از طولانی ترین و سخت ترین دعای می باشند با این توصیف استفاده از وکیل ملکی متخصص که با جزئیات  روند رسیدگی و اجرایی چنین پرونده هایی آشنا باشد می تواند بسیار تاثیرگذار بوده و شمار ا به خواسته خود نزدیک کند .

انواع دعاوی ملکی

دعاوی ملکی آن دسته از دعاوی حقوقی و کیفری است که به موضوع املاک مربوط می‌شوند.  دعاوی ملکی انواع گوناگونی دارد. دسته ای از آن‌ها مربوط به نقض عهد یا عدم انجام تکالیف مقرر در قرارداد است اما در برخی موارد ممکن است یکی از طرفین نسبت به ملک دیگران با سوء نیت عمل مجرمانه‌ای را انجام دهد.  همچنین ممکن  است در برخی از معاملات ملکی، مسائل مربوط به قانون ثبت املاک رعایت نشود.

بطور کلی سه نوع دعاوی ملکی داریم. دعاوی ملکی حقوقی و کیفری و ثبتی. در دعاوی کیفری اصولا یک جرم اتفاق می‌افتد. برای حل و فصل دعاوی ملکی، لازم است به بهترین وکیل دعاوی ملکی در تهران مراجعه نمایید.

در ادامه به تعدادی از دعاوی ملکی اشاره می‌کنیم.

دعاوی ملکی حقوقی

  • الزام به فک رهن و سندهای ضمانتی
  •  تعدیل اجاره‌بها
  •  الزام تنظیم سند رسمی‌برای املاک مربوطه
  • مطالبه سرقفلی و حق کسب و پیشه و تجارت
  • دعاوی مربوط به الزام به اخذ صورت مجلس تفکیکی برای ساختمان‌هایی که دارای واحد‌های مستقل و چند گانه می‌باشند.
  •  اخذ به شیعه
  • دعاوی مربوط به الزام به دریافت پایان کار برای ساختمان‌هایی که اقدامات ساخت و ساز در مورد آنها به طور کامل پایان یافته است و به وسیله کارشناس به تایید رسیده است.
  • ابطال قرارداد برای مواردی که مشکلاتی در مفاد قرارداد منعقد شده موجود می‌باشد.
  • دریافت و درخواست مطالبه‌‌ی اجرت المثل
  • موضوع فسخ قراردادهایی که از منظر قانونی دارای نقص هستند.
  • تعدیل( افزایش یا کاهش) میزان اجاره بها بر اساس عرف جامعه.
  • دعاوی مربوط به درخواست و مطالبه سرقفلی و در اختیار داشتن حق کسب و پیشه
  • موضوع تخلیه‌‌ی اماکن تجاری که مشمول مواد قانونی مختص به خود گشته اند،
  • دعاوی مربوط به تجویز انتقال منافع از شخصی به شخص دیگر.
  • مطالبه ثمن و الزام به تحویل مبیع

دعاوی ملکی کیفری

  • حعل سند
  •  استفاده از سند مجعول
  • ارتکاب جرم کلاه برداری در حوزه خرید و فروش و معاملات املاک و مسکن
  •  فروش مال غیر
  • خیانت در امانت در خصوص املاک.
  • فروش غیر قانونی اموال اشخاص به یک یا چند شاخص دیگر
  •  انتقال منافع ملک غیر به اشخاص دیگر یا خود
  • تبانی در خصوص خرید و فروش‌ها و معاملات دولتی و ارتکاب فساد در این حوزه
  • ورود غیرمجاز به ملک غیر
  • تغییر کاربری اراضی کشاورزی بدون اخذ مجوز از دستگاه‌های ذی ربط
  • خرید و فروش و معامله معارض
  • اقدام به خرد کردن املاک و ارتکاب جرم ورود غیر مجاز به ملک سایرین.

بهترین وکیل دعاوی ملکی در تهران را در گروه وکلای حق گرا جستجو کنید.

دعاوی ثبتی ملکی

  • ابطال شدن سند رسمی‌به دلایل گوناگون
  • دعوی ثبت در خصوص ابطال شدن اجرائیه‌‌ی ثبتی برای املاک مربوطه
  • در خصوص ابطال شدن سند مالکیت معارض
  • در خصوص ابطال ساز و کار و مراحل ثبتی کمسیون‌های گوناگون ثبتی
  • ابطال شدن نظریه ای که هیات حل اختلاف اداره ثبت و اسناد کشور ارائه کرده است.
  • افراز ملک
  • اجرای ثبت
  • توقیف عملیات اجرایی در مراحل مختلف کار و بسیاری موارد دیگر.

معمولا پس از خرید و یا انتقال سند، یا در زمان خرید و بررسی سند، اگر ایرادی در مفاد سند و یا روند کار وجود داشته باشد این دعاوی مطرح می‌شوند.

بهترین وکیل ملکی

  • دعوای الزام به تنظیم سند رسمی

دعوای الزام به تنظیم سند رسمی زمانی ایجاد میشود که فروشنده تعهد کند در دفتر خانه اسناد رسمی حاضر شود و سند رسمی ملک را به خریدار منتقل کند. اما به دلائل مختلف برای انتقال ملک و تنظیم سند در دفتر خانه حاضر‎ نشود.

  • دعوای رفع تصرف عدوانی

در این دعوا شخص باید سابقه‎ی تصرف  خود را با مواردی مانند قرارداد ویا  سند مالکیت ثابت کند. یعنی باید مالک ثابت کند ملک بدون رضایت و اراده‎ی او و بدون قرارداد به تصرف فرد دیگری درامده است.

  • دعوای فروش ملک مشاع

تصمیم‌گیری درباره املاک مشاع باید با رضایت همه شرکا باشد اما اگر در یک موردی رضایت شرکا حاصل نشود میتوان در دادگاه برای افراز ملک مشاع درخواست داد.

  • دعوای الزام به تحویل مبیع

فروشنده مکلف است پس از فروش ملک آن را تحویل دهد. در غیراینصورت خریدار می‌تواند طرح دعوا کند.

  • دعوای سرقفلی و حق کسب و پیشه

درخواست و مطالبه سرقفلی و در اختیار داشتن حق کسب و پیشه، تخلیه‌‌ اماکن تجاری در موارد تجویز قانون، دعاوی مربوط به تجویز انتقال منافع مورد اجاره و تعدیل اجاره واحد تجاری همگی در دسته دعاوی سرقفلی قرار می‌گیرند.

رسیدگی به دعاوی سرقفلی در صلاحیت دادگاه‌های عمومی حقوقی است و خارج از صلاحیت شورای حل اختلاف است اما در دعوای تعدیل اجاره بها در سرقفلی، شورای حل اختلاف صالح به رسیدگی است. برای پیگیری این دعاوی می توانید به بهترین وکیل ملکی تهران مراجعه کنید.

 

هزینه وکیل ملکی در دعاوی ملکی چقدر است؟

همانطور که در بالا اشاره شد مشاوره و کمک گرفتن از یک وکیل ملک از بروز بسیاری از خسارات مالی جبران ناپذیری جلوگیری خواهد کرد. پس بهره گیری از وکیل ملک با تجربه، امری ضروری در دعاوی ملکی است. اما برخی نگران هزینه های بالای حق الوکاله وکیل ملک هستند و به همین دلیل باعث خواهد شد از کمک وکیل خودداری کنند و در نتیجه دچار ضرر و زیان‌های بسیاری شوند. توصیه می‌شود قبل از هر اقدامی با گروه وکلای حق گرا، مشورت‌های لازم را در خصوص هزینه‌ها و تعرفه‌هایی که برای حل مشکلات ملکی شامل می‌شود، داشته باشید تا با خیال راحت از حقوق ملکی خود دفاع کنید.

 

گروه وکلای حقوقی حق گرا با بهره گیری از بهترین وکیل دعاوی ملکی در تهران آماده ارائه هرگونه مشاوره حقوقی به  شما عزیزان است.

یک پیام بگذارید