دادگاه حوادث کار

وکیل دعاوی

اهمیت بازبینی مـوارد مربوط به کار و کارگر و رابطه کارگر و صاحب کار ، با توجه به شرای موجود بیشتر از هر وقـت دیگری احساس می شود . این احساس نیاز با توجه به صنعتی شدن جوامع و دست یابی آنان به رشـد های اقتصادی در سایه افزوده شدن حجم کارهای تولیدی و ضمناً ازدیاد جمعیت و قوت کارو نیز حوادث ناشی از کار ، در سـال های اخیر رشد فزاینده ای داشته است. بدیهی هست که با افزونی این تعاملات، برخوردها و اختلافاتی نیز در محیط های کاری به وجود خواهد آمد.

تعاریف مندرج در قانون کار

بر اساس تعاریف در قانون، کارگر فردی هست که به هر عنوان در مقابل اخذ حقوق و سایـر ویژگی ها به تقاضـای صاحبکار کار می نماید. لذا همه اشخاصـی که مشمول این تعریف هستند، از نظـر قانون، کارگر به حساب می آیند و تفاوتی میـان نگهبان یک کارگاه با مدیر فنی آن نمی بـاشد. صاحبکار نیز فردی هست که کارگر به تقاضـای و به اعتبار وی در مقابل اخذ حقوق و دیگر ویژگی ها کار می نماید. مدیران و مسئولانی که عهده دار اداره کارگاه می باشند ، نماینده صاحبکار حساب می شوند.

کارگاه نیز مکانی می باشد که کارگر به تقاضـای صاحبکار یا نماینده وی در آنجا کار می نماید. مؤسسات صنعتی، کشاورزی، معدنی، ساختمانی، خدماتی، مسافری، تجاری، اماکن عمومی و مثل آنها مشمول این عنوان می باشند .برای آغاز رابطه کاری میـان کارگر و صاحبکار ، قراردادی کتبی یا شفاهی منعقد می گردد و به سبب آن کارگر در قبال اخذ مزد، کاری را برای مدتی مشـخص (موقت یا غیرموقت) برای صاحبکار انجام می دهد. این قرارداد معیـن کننده و نمایانگر میزان ساعات کار، نحوه کار، اخذ حقوق و دیگر مسائـل هست و موقع ایجاد هر گونه اختلاف، اول به آن مراجعه می شود.

در قانون کار، مراجع حل اختلاف به دو گروه هیئت های تشخیص (به عنوان مرجع بدوی) و هیئت های حل اختلاف (به عنوان مرجع تجدید نظـر ) تقسیم شده و در هر استان چندین هیئت تشخیص و حل اختلاف به تناسب وسعت آن استان پیش بینی گردیده است. موقعی ایجاد اختلاف در روابط کارگر و صاحبکار اعم از اخراج بدون دلیل موجه، نداشتن پرداخت حقوق و خصوصیت ها و نکاتی از این قبیل، کارگر خواهـد توانست ضمنا اگـر مقوله مورد اختلاف از طریق آشتی مستقیم بین وی و صاحبکار حل نشود، از طریق انجمن صنفی کارگران و یا نماینده قانونی کارگران و صاحبکار به اداره کار مرتبط برای طرح اختلاف رجوع نماید. اداره کاری صلاحیت بازبینـی به اختلاف میـان کارگر و صاحبکار را دارد که کارگاه در حوزه آن اداره واقع شده باشد. کارگر پـس از رجوع به آن اداره، تقاضـای خود را حداکثر در دو صفحه نوشته، آن را ثبت می کـند و تحویل مسئول دبیرخانه اداره کار خواهد داد. ضمنا اگـر کارگر شخصاً توانایی طرح اختلاف را نداشته باشد، خواهـد توانست یک وکیل دعاوی اداره کار با تجربه را به عنوان نماینده خود معرفی نماید تا به جای وی اقدام به طرح اختلاف نماید.

به این منظور مدعی می بایست به دفاتر اسناد رسمی رجوع کرده و نسبت به دادن وکالت به شخـص مورد نظـر خود اقدام نماید . بدیهی است که حضور نماینده کارگر در مراجع حل اختلاف می بایست با عرضه وکالت نامه با دقت به مناطق جغرافیایی، ادارات کار و مراجع حل اختلاف تشکیل شده قانونی مربوطه اعم از وکیل دادگستری یا وکیل کاری صورت پذیرد و مراجع حل اختلاف مکلف به پذیرفتن وکالت نامه دستی و خطی که اصالت آنان مشخص نیست، نخواهند بود؛ مگر آن که اعطای نمایندگی و وکالت به طرق دیگر برای مراجع تشخیص و حل اختلاف محرز و مسلم گردد. از این رو گزینش و بهره گیری از یک وکیل دعاوی اداره کار با تجربه از ارزش به سزایی برخوردار می باشد.
پیشنهاد ما استفاده از کارشناسان و وکیل های مجرب همکار ما در دفتر حقوقی حق گرا می باشد

بعد از تقدیم شکایت ، زمان بازبینـی مشخص خواهد شد و به کارگر و صاحبکار ابلاغ می شود. دو طرف دعواو یا وکیل های ایشان می بایست در تاریخ مقرر در محل حاضر شده و دفاعیات خود را به همراه اسناد معتبر عرضه نمایند. هر وقت نیاز به پژوهش زیادتری باشد، بازرسان اداره کار به شیوه محسوس و یا نامحسوس به ساخته گزارش از مقوله مورد اختلاف می پردازند و با رجوع به کارگاه، اظهارات مطلعان را دریـافت می نمایند. بعد از صدور رأی از طرف هیئت تشخیص، دو طرف ظرف مدت ۱۵ روز می توانند اعتراض خود را به شیوه کتبی نوشته و تحویل دهند. هیئت حل اختلاف هم بعد از بازبینی موضوع، اقدام به صدور رأی خواهد کرد. این رأی قطعی بوده؛ ولی قابل اعتراض در دیوان عدالت اداری می باشد. اعتراض به رأی اجرا شده مانع از انجام آن نمی باشد؛ مگر اینکه مرجع قضایی دستوری دایر بر توقف عملیات اجرایی صادر و اعلام نماید. در نکاتی مثل حوادث ناشی از تقصیر و کوتاهی صاحبکار که بحث دیه و خسارت مطرح خواهد شد، این مراجع و محاکم دادگستری می باشند که صلاحیت بازبینـی به مقوله را دارند .

ضمناً چنانچه اگـر توهین یا فحاشی میـان کارگر و صاحبکار شکل گرفته باشد، دادسرا صالح به بازبینـی خواهد بود و این مسائـل در شمار قوانین عمومی می باشد. دایره انجام احکام دادگستری جدای از این که آرای صادر شده از طرف محکمه های دادگستری را اجرا می کند ، آن دسته از آرای مراجع حل اختلاف که قطعی شده اند را نیز اجرا می نماید. اجرائیه در اداره دادگستری صادر و به کارگر یا صاحبکار ابلاغ می شود . ضمنا اگـر در رأی رأی به بازگشت کارگر به کارگاه و از سرگیری کار های وی داده شده باشد، یا ملزم به پرداخت حقوق کارگر شده باشد صاحبکار می بایست ظرف ۱۰ روز بعد از اخذ برگه اجراییه، مبادرت به انجام این رأی نماید.

اختلافات معمول میان کارگر و صاحبکار

اولویت اول برای رفع اختلافات در روابط و قراردادی که میـان طرفین کارگر و صاحبکار بوجود می آید از طریق آشتی و میانجیگری حل و فصل و بر طرف شود.

مرجع حل اختلاف کارگر و صاحب کار

بر حسب ماده ی ۱۵۷ قانون کار بازبینـی و تصمیم‌گیری دربـاره دعاوی و اختلافات ناشی از اختلا‌ف شخصی میـان صاحبکار و کارگر یا کارآموز از طریق هیات‌های تشخیص و هیئت حل اختلاف میسر می باشد.

اختلافات بین کارگر و صاحبکار موقعی وجود شرایط پایین که در ماده ی ۱۵۷ قانون کار مطرح گردیده است، در این مراجع میسر می باشد:

– ناشی از انجام قانون کار و دیگر مقررات کار، قرارداد کارآموزی، موافقت نامه‌های کارگاهی یا پیمان‌های دسته‌جمعی کار باشد.

– آشتی میـان دوطرف حاصل نشود.

در قانون کار، مراجع حل اختلاف به دو دسته هیئت های تشخیص (به عنوان مرجع بدوی) و (هیئت های حل اختلاف(به عنوان مرجع تجدید نظـر تقسیم شده و در هر استان چندین هیئت تشخیص و حل اختلاف به تناسب وسعت آن استان پیش بینی گردیده است. موقعی ایجاد اختلاف در روابط کارگر و کارفرما ، کارگر می تواند ضمنا اگـر مقوله مورد اختلاف از طریق آشتی مستقیم بین کارگر و کارفرما حل نشود، از طریق انجمن صنفی کارگران و یا نماینده قانونی کارگران و کارفرما به اداره کار مربوطه برای طرح اختلاف رجوع نماید.

حدود وظیفه های و اختیارات هیأت تشخیص

۱ – بازبینـی و دریـافت تصمیم دربـاره هر گونه اختلاف شخصی میـان صاحبکار و کارگر یا کارآموز که ناشی از انجام مقررات قانون کار، قرارداد یا کارآموزی و موافقت نامه‌های کارگاهی می‌باشد.

۲ – بازبینـی به اختلافات ناشی از قراردادهای کار که برای زمان موقت و یا برای انجام کار مشـخص منعقد شده باشد.

۳ – هر موقع کارگر در انجام وظیفه های محوله قصور ورزد و یا آیین نامه‌های انضباطی کارگاه را پـس از تذکرات کتبی نقض نماید، صاحبکار حق دارد موقعی اعلام نظـر مثبت شورای اسلامی کار علاوه بر بدهی ها و حقوق معوقه به نسبت هر سـال سابقه‌ی کار معادل یک ماه آخرین حقوق کارگر به عنوان حق سنوات به او پرداخته و قرارداد کار را فسخ نماید .
ضمنا اگـر کارگاه مشمول شورای اسلامی کار نبوده و یا شورای اسلامی کار یا انجمن صنفی در آن تشکیل نشده باشد، اعلام نظـر مثبت هیأت تشخیص در فسخ قرارداد کار الزامی می باشد.
حدود وظیفه های و اختیارات هیأت حل اختلاف

۱ – بازبینـی به اعتراضاتی که در فرجه مقرر نسبت به آرای هیأت های تشخیص به عمل آمده است.

۲ – بازبینـی به تقاضای کتبی بیمه شده بیکارمبنی بر دارا بودن عذر موجه در زمینه نداشتن اعلام بیکاری به اداره کار و کارها اجتماعی ظرف مدت مقرر.

۳ – بازبینـی به اختلافات ناشی از انجام طرح طبقه بندی شغل ها.

ترکیب هیأت تشخیص

هیأت تشخیص از اشخـاص زیـر تشکیل می گردد:

۱ – یک شخـص نماینده وزارت کار و کارها اجتماعی (به پیشنهاد مدیر کل کار و کارها اجتماعی و تأیید وزارت کار).

۲ – یک شخـص نماینده کارگران به گزینش کانون هماهنگی شوراهای اسلامی کار استان (در صورت نداشتن تشکیل کانون مذکور گزینش نماینده به عهده کانون عالی هماهنگی شوراهای اسلامی کار می باشد)

۳ – یک شخـص نماینده رئیسان صنایع به گزینش کانون انجمن های صنفی صاحبکاریان استان.

شرایط عضویت نمایندگان کارگران و مدیران در هیأت عبارت هست از؛

۱ – تابعیت جمهوری اسلامی ایران.
۲ – دارا بودن حداقل ۲۵ سـال تمام.
۳ – دارا بودن حداقل گواهینامه انتهـا دوره ابتدایی.
۴ – دارا بودن حداقل ۵ سـال سابقه کار یا آشنایی با مقررات کار و تأمین اجتماعی.

مدت اعتبار نمایندگان (مدیران) ۲ سـال از تاریخ صدور اعتبار می باشد.

نمایندگان کارگران و رئیسان در مسائـل زیـر شرایط عضویت را از دست خواهند داد:

۱ – استعفا ۲ – فوت ۳ – رأی محکمه مبنی بر محرومیت از حقوق اجتماعی ۴ – انتهـا دوره نمایندگی ۵ – اعلام مراجع گزینش کننده و تأیید وزارت کار و کارها اجتماعی ۶ – نداشتن رعایت آیین نامه مرتبط به مقررات چگونگی تشکیل جلسات و روش بازبینـی هیأت تشخیص.
روش بازبینـی و تشکیل جلسات

هیئت ها بعد از وصول شکایت با رعایت نوبت زمان بازبینـی را مشـخص و دو طرف را برای ادای توضیحات دعوت می نماید. نداشتن حضور صاحبکار یا نماینده وی مانع بازبینـی نخواهد بود.

جلسات هیأت تشخیص در محل وزارت کار و کارها اجتماعی و به ریاست نماینده وزارت کار و کارها اجتماعی و حتی ال توانایی در ساعات اداری تشکیل می شود.

تصمیمات با اکثریت آرا اتخاذ خواهد شد. هیأت تشخیص موقعی لزوم میتواند مقوله را به پژوهش ارجاع نماید.

ترکیب هئیت های حل اختلاف

هیأت حل اختلاف مرکب از سه شخـص نماینده کارگران به گزینش کانون هماهنگی شورای اسلامی کار استان یا کانون انجمن های صنفی کارگران و یا مجمع نمایندگان کارگران واحدهای منطقه و سه شخـص نماینده صاحبکار یان به گزینش مدیران واحدهای منطقه و سه شخـص نماینده دولت (مدیر کل کار و کارها اجتماعی، فرماندار، رئیس دادگستری محل یا نمایندگان آن ها) برای مدت دو سـال تشکیل می شود. موقعی لزوم با دقت به میزان کار هیأت ها، وزارت کار و کارها اجتماعی خواهـد توانست نسبت به تشکیل جلسات حل اختلاف در سطح استان اقدام نماید.

روش بازبینـی و تشکیل جلسات

هیأت حل اختلاف پـس از وصول اعتراض با رعایت نوبت زمان بازبینـی را مشـخص و از دو طرف اختلاف برای حضور در جلسات بازبینـی کتباً دعوت می نماید. نداشتن حضور احد از دو طرف یا نماینده‌ی آن‌ها مانع از بازبینـی و صدور رأی بوسیـله هیأت نمی بـاشد هیأت تا مدت یک ماه پـس از وصول پرونده بازبینـی و رأی ضـروری را صادر می‌نماید.

جلسات هیأت حل اختلاف در محل کار و کارها اجتماعی و حتی المقدور در بیرون از زمان اداری به ریاست مدیرکل کار و کارها اجتماعی و یا نماینده وی تشکیل خواهد شد.

هیأت حل اختلاف عندال لزوم خواهـد توانست ضمن دعوت از متخصصین نظـر ات و اطلاعات ایشان را در زمینه مقوله استماع نماید.

جلسات هیأت حل اختلاف با حضور حداقل هفت تن از اعضا رسمیت خواهد داشت و تصمیمات هیأت با اکثریت پنج رأی از آرای اشخـاص حاضر معتبر خواهد بود.

رأی هیأت حل اختلاف بعد از صدور، قطعی و ضـروری الانجام می باشد. از آرای قطعی این هیأت می توان در دیوان عدالت اداری شکایت نمود.
دیوان عدالت اداری :
طبق بند ۲ ماده ۱۰ قانون تشکیلات و آیین محاکمه دیوان عدالت اداری مصوب ۱۳۹۲ بازبینـی به اعتراضات وشکایات از آرای هیات حل اختلاف کارگر و صاحبکار به عهده ی دیوان عدالت اداری گذاشته شده است. با این توضیح که دیوان عدالت اداری وفق بند ۲ ماده ی مذکور، صرفاً و منحصراً از حیث نقض قوانین ومقررات یا مخالفت با آنان نسبت به رای مورد اعتراض بازبینـی می نماید.شمول قانون کار در رابطه با کارگران و کارکنان کارگاه ها و کمپانـی های ویژه و دولتی از مـوارد بسیار با ارزش و مبتلا به اکثر اشخـاص و کمپانـی ها است که سبب اختلافات عدیده و به ناچار دادخواهی از دیوان عدالت اداری می گردد

وکیل اداره کار حرفه ای

اگر کارگر هستید و به دنبال شکایت از کارفرما می باشید و به دنبال وکیلی متخصص در زمینه اداره کار و موضوعات مربوط به قانون کار هستید حتماً می توانید از مشاوره مساعدت و کمک وکیل های موسسه حقوقی حق گرا و مشاوران و وکلای متخصص اداره کار این مجموعه استفاده کنید.
موسسه حقوقی حق گرا با داشتن وکیل های متخصص در امر اداره کار شما را نسبت به موضوعات مربوطه راهنمایی کرده و در صورت لزوم وکالت شما را نسبت به پرونده های مربوط به اداره کار پذیرفته و کار را برای شما انجام داده، هر شخصی به عنوان کارگر دارای حقوق می باشد، که این حقوق عبارتند از:
عیدی پاداش سنوات بن کارگری حق اولاد حق مسکن و حق بیمه اگر کارگر این حقوق را دریافت نکند میتواند از کارفرمای خود شکایت کند شکایت کارگر از کارفرما در مراجع صالح اداره کار عبارتند از هیئت تشخیص و هیئت حل اختلاف بررسی می گردد آراء صادره توسط این دو هیئت قابلیت شکایت در دیوان عدالت اداری را دارند.
وکیل اداره کار مجموعه موسسه حقوقی حق گرا با داشتن سابقه طولانی و درخشان در زمینه مشاوره و وکالت به تمامی سوالات حقوقی شما در این زمینه پاسخ داده و شما را راهنمایی می نمایند.
همچنین در صورتی که می خواهید محاسبه کنید که میزان حقوق به شما تعلق می گیرد می توانید با وکیل اداره کار موسسه حقوقی حق گرا تماس گرفته و سوالات خود را از ایشان بپرسید،
اگر شما کارفرما هستید و شخصی به عنوان کارگر از شما شکایت کرده باشد باید در مقابل شکایت مطروحه از خود دفاع نمایید وکیل باید بتواند اولاً در مورد نوع دائمی بودن یا پاره وقت بودن شخص کارگر دفاع را انجام دهد دوم آن نسبت به مدت زمان حضور و سوم نسبت به حداقل حقوق دفاعیات خود را مطرح نماید موارد بسیار تاثیر گذار خواهند بود در رویه کار بنابراین اگر شخص کارفرما نسبت به این موارد دفاع نماید با محکومیت طولانی و بسیار زیادی مواجه خواهد شد.
بنابراین مدت زمان کار شخص کارگر مهم مناسب می باشد در مدت زمان بیمه و هم موثر میباشد در حداقل حقوق و مزایا به عنوان مثال اگر شخصی به عنوان کارگر از کارفرما شکایت کند مدت زمان کاری که احراز می‌کند هیئت تشخیص برابر با همان کارفرما موظف می باشد کارگر را بیمه نماید.
در غیر این صورت علاوه بر پرداخت حق بیمه باید جریمه بیمه را نیز مطرح نماید بنابراین داشتن وکیل در اداره کار برای شخص کارفرما بسیار لازم و ضروری است جهت جلوگیری از هر گونه زیان غیرقابل جبران حتماً باید با وکلای متخصص دفتر در زمینه اداره کار مشورت نماید.
گروه وکلای حق گرا با داشتن وکلای مجرب و متبحر می تواند شما را در این زمینه یاری نمایند شما می توانید با شماره تماس های موجود در صفحه تماس گرفته و از مشاوره وکلای متخصص این مجموعه استفاده نمایید.

بهترین وکیل اداره کار تهران

اگر کارگر هستید و به دنبال شکایت از کارفرما می باشید و به دنبال وکیلی متخصص در زمینه اداره کار و موضوعات مربوط به قانون کار هستید حتما می توانید از مشاوره مساعدت و کمک گروه حق گرا  و مشاوران و وکلای متخصص اداره کار این مجموعه استفاده کنید.

گروه حق گرا با داشتن بیش از ۵ وکیل متخصص در امر اداره کار شما را نسبت به موضوعات مربوطه راهنمایی کرده و در صورت لزوم وکالت شما را نسبت به پرونده های مربوط به اداره کار پذیرفته و کار را برای شما انجام داده، هر شخصی به عنوان کارگر دارای حقوق می باشد که این حقوق عبارتند از:

عیدی
پاداش
سنوات
حق اولاد
حق مسکن
حق بیمه

نحوه دفاع وکیل اداره کار در بیمه

اگر کارگر این حقوق را دریافت نکند میتواند از کارفرمای خود شکایت کند که اینکار در مراجع صالح اداره کار عبارتند از

هیئت تشخیص و هیئت حل اختلاف بررسی می گردد آراء صادره این دو هیئت قابلیت شکایت در دیوان عدالت اداری را دارند وکلای اداره کار مجموعه گروه حق گرا با داشتن سابقه طولانی و درخشان در زمینه مشاوره و وکالت به تمامی سوالات حقوقی شما در این زمینه پاسخ داده و شما را راهنمایی می نمایند همچنین در صورتی که می خواهید محاسبه کنید که میزان حقوق به شما تعلق می گیرد می توانید با وکلای حرفه ای اداره کار ما در موسسه حقوق حق گرا وکیل تماس بگیرید و سوالات خود را از ایشان بپرسید.

وکیل متخصص اداره کار

اگر شما کارفرما هستید و شخصی به عنوان کارگر از شما شکایت کرده باشد باید در مقابل شکایت مطروحه از خود دفاع نمایید این دفعه شامل این میشود که شخص کارفرما بتواند اولاً در نسبت مورد نوع دائمی بودن یا پاره وقت بودن شخص کارگر دفاع را انجام دهد دوم آن نسبت به مدت زمان حضور و سوم ما به حداقل حقوق دفاعیات خود را مطرح نماید موارد بسیار تاثیر گذار خواهند بود در رویه کار بنابراین اگر شخص کارفرما نسبت به این موارد دفاع نماید با محکومیت طولانی و بسیار زیادی مواجه خواهد شد بنابراین مدت زمان کار شخص کارگر مهم مناسب می باشد در مدت زمان بیمه و هم موثر میباشد در حداقل حقوق و مزایا به عنوان مثال اگر شخصی به عنوان کارگر از کارفرما شکایت کند مدت زمان کاری که احراز میکند هیئت تشخیص برابر با همان کارفرما موظف می باشد کارگر را بیمه نماید در غیر این صورت علاوه بر پرداخت حق بیمه باید جریمه بیمه را نیز مطرح نماید.

چه نوع وکلایی با ما همکاری دارند

وکیل خوب برای اداره کار

انجام فعالیت درزمینه اداره کار نیازمند تجربه و تبحرخاص میباشد. اصولا وکلایی که در زمینه اداره کارفعالیت دارند درزمینه کارگر وکارفرما اطلاعات خوبی داشته و تجربیات متفاوتی دراین زمینه دارند. حال باید درنظرگرفت که اصول وقواعداداره کاربسیارتخصصی هستند.

با وجود وکلای متعددی که در سطح تهران حضور دارند طرح دعوا یا دفاع در اداره کارنیازمند تجربه و تبحر میباشد و اصولاً هر وکیل نمی‌تواند این دعاوی را قبول و نیاز موکل را برطرف نماید بنابراین با درکی نیازمندی گروه وکلای حق گرا بهترین وکلای امر اداره کار و قانون کار را به شما معرفی می نماید اگر کارگر هستید و قصد شکایت از کارفرمای خود را دارید یا میخواهید در جایی شروع به کار کنید و می خواهید بدانید چه حقوقی به شما تعلق خواهد گرفت حتماً با مشاورین و وکلای این گروه تماس بگیرید پرسش های خود را مطرح کرده و پاسخ های خود را به صورت رایگان دریافت نمایید.

[WD_Button id=3114]

در صورتی که شما کارفرما هستید و می‌خواهید شخصی را به عنوان کارگر استخدام نمایید باید مطلع باشید که چه حقوق و مزایای باید به شخص کارگر پرداخت نماید بنابراین در این صورت حتما نیازمند مشاوره و مشورت با وکلای متخصص امور اداره کار هستید و همچنین ممکن است کارگری از کارفرما شکایت کند.

در این صورت کارفرما باید با حضور در مراجع صالح اداره کار از خود دفاع نماید و در برابر ادعاهای کارگر دلیل بیاورد و پرداخت حقوق را اثبات نمایند.

اینکه شخص کارگر مستحق چه میزانی است و چه حقوقی باید داشته باشد به این که شکایت علیه کارگر و کارفرما و مراحلی دارد را می توانید از موسسه حقوقی حق گرا سوال کنید موسسه حقوقی حق گرا با داشتن متخصص ترین وکلا در امر اداره کار و دعاوی مربوط به کار و کارفرما شما را در این زمینه راهنمایی می نماید

کارگر هنگامی که بخواهد از کارفرمای خود شکایت کند حتماً باید علاوه بر دادخواستی که آنرا پر و تحویل hداره کار می‌دهد لیست بیمه و کد رهگیری نیز به همراه داشته باشد.علاوه بر اینها  اطلاعات شخصی مانند کپی کارت ملی نیز لازم است . باید توجه نمود که کد رهگیری را شما می توانید، از دفاتر پیشخوان دولت گرفته و با ثبت نام در سایت وزارت رفاه آن را دریافت کنید همچنین لیست بیمه نیز از جمله موارد بسیار حائز اهمیت است که از شعبه تامین اجتماعی سراسر تهران قابلیت مطالبه دارد.

بنابرین با ذکراین نکات باید گفت که وکیل خوب برای اداره کار وکیلی است که دارای تجربه وتخصص فراوان دراین زمینه فعالیت میکند و زیر وبم کار را آموخته است بنابراین شما میتوانید، قبل از هر اقدامی از مشاورین متخصص اداره کار موسسه حقوقی حق گرا استفاده نمایید.