مراحل رسیدگی به تصادف

شکایت از راننده فرار ی

۵/۵ - (۳ امتیاز)

 

امروزه با توجه به اینکه تصادفات زیادی بر اثر بی احتیاطی و عدم رعایت قوانین رانندگی رخ می دهد ٬ بسیاری از افراد به دلیل نداشتن گواهینامه ٬ ترسیدن و دیگر دلایل متواری می شوند . حالا باید با راننده متواری چکار کنیم؟

یکی از مواردی که که گاهی اوقات در صحنه تصادف رخ میدهد و اثار سوئی از خود بر جای میگذارد فرار راننده مقصر از صحنه تصادف است. در صورت فرار راننده مقصر از صحنه تصادف چه باید کرد؟ در صورتی که خودمان و یا وسیله نقلیه امان خسارت دیده به کجا باید مراجعه کنیم؟ آیا اصلا فرار از صحنه تصادف جرم است و برای آن مجازاتی در قانون تعریف شده است؟

اقدامات لازم در صورت فرار راننده مقصر از صحنه تصادف

اولین کار در این مورد مانند سایر تصادفات، تماس با پلیس ۱۱۰ است.

در این مورد چون راننده از صحنه متواری شده است؛ چه تصادف جرحی باشد و چه خسارتی نیاز به حضور مامور کلانتری حوزه و تنظیم صورت جلسه است.

تنظیم کروکی توسط عوامل راهور نیز لازمه ی هر تصادف رانندگی است.

در مرحله بعد فرد زیان دیده یا بستگان درجه یک او باید به کلانتری محل وقوع تصادف مراجعه نموده و علیه راننده متواری شکایت تنظیم کنند.بعد از تنظیم شکایت،کلانتری زیان دیده را برای بررسی های پزشکی به پزشک قانونی معرفی می نماید.

در صورتی که خسارت مالی باشد اصل کروکی به همراه مدارک بیمه بدنه و بیمه شخص ثالت به شرکت بیمه ارائه می گردد.

باید خاطر نشان کرد در صورتی هم که صحنه بهم خورده و در زمان حادثه عامل راهور حضور نداشته باشد، کارشناسان راهور یا کارشناس رسمی دادگستری برای ترسیم صحنه معرفی شده و با حضور در محل کروکی صحنه بهم خورده را ترسیم می نمایند.

پس از تکمیل پرونده از سوی کلانتری پرونده به دادسرای منطقه ارسال می گردد.

راننده متواری

بیشتر بدانیم : دادخواست چیست

یک پیام بگذارید