طلاق فوری

طلاق توافقی در ارسنجان

۵/۵ - (۲ امتیاز)

مزایای داشتن وکیل طلاق در ارسنجان

داشتن وکیل طلاق در بعضی موارد الزامیست مثل جایی که شوهر وکالت طلاق به زوجه یا شخص دیگری داده باشد این وکالت برای طلاق میتواند به صورت وکالتنامه طلاق باشد یا شرط ضمن عقد نکاح مندرج در سند ازدواج، در این موارد وجود وکیل پایه یک دادگستری به جهت طی مراحل طلاق الزامی است.توجه داشته باشید که ممکن است زن به مرد وکالت برای طلاق داده باشد در این موارد هم بودن وکیل دادگستری الزامی است. اما در سایر موارد فعلا با قوانین جاری اختیاری است. پر واضح که از مزایای وکیل طلاق توافقی در تهران ضمن سرعت بخشیدن به کار موجب حفظ حقوق موکل خواهد شد. و موکل را از معطلی در دادگاه ها ، استرس، جرو بحث و ازدیاد تنشها و بی حرمتی های احتمالی بعضی روجین حفط میکند. واقعیت این است که برای خیلی آبرومندان مواجهه با آشنایان و اقوام در دادگاه خانواده بسیار آزار دهنده است. اما معایب داشتن وکیل برای طلاق توافقی دو مورد است اول آب به آسیاب زوجینی میریرد که از سر عصبانیت و … تصمیم هیجانی برای طلاق گرفته اند و دوم اینکه فرصت و مجال حرف زدن رودروی زوجین را در آخرین روزهای زندگی مشترک از ایشان سلب میشود البته این موضوع بسته به هر زوجینی ممکن است فرق کند.

مجموعه دفتر وکالت حق گرا

پیشنهاد می گردد در صورتی که پرونده ای در دادگاه دارید و یا می خواهید برای طلاق توافقی در  ارسنجان و یا هر شهر دیگر اقدام نمایید ، با تماس با دفاتر گروه حق گرا کار را به وکلای پایه یک دادگستری حق گرا بسپارید. با توجه به قوانین جدید هیچ محدودیتی برای انتخاب وکیل از شهر تهران برای سایر شهرهای کشور و حتی خارج از کشور برای طلاق توافقی وجود ندارد

برای طلاق توافقی در پرند همانند سایر شهر ها توسط گروه وکلای حق گرا نیازی به حضور شما در جلسات مشاوره و دادگاه وجود ندارد و ما با کمترین زمان پرونده شما را بدون نیاز به درگیری فکری شما به سرانجام می رسانیم. فقط کافیست با شماره تماس ۷۷۲۱۲۴۴۵-۰۲۱  و ۰۹۱۹۹۰۷۵۹۶۶ تماس داشته باشید

در تهران نیز می توانید به یکی از نزدیکترین  دفتر وکالت حقوقی حق گرا در شمال ، دفتر وکالت شرق و یا دفتر وکالت حقوقی شعبه غرب  تهران ، دفتر مرکز شهر حق گرا  ، پیگیری موضوع را به وکلای با تجربه ما بسپارید تا وکلای ما بتوانند در احقاق حق به شما کمک نمایند. ما آماده ایم در انواع پرونده های مربوطه به خانواده،ملکی ، حقوقی ، جزایی و…در کنار شما باشیم.

 

طبق ماده ۱۱۷۸ قانون مدنی:

«پدر و مادر مکلف هستند که در حدود توانایی خود به تربیت فرزند یا فرزندان خویش بر حسب مقتضی اقدام کنند و نباید نسبت به آن ها بی توجه باشند. سهل انگاری در نگهداری و تربیت فرزند موجب سقوط حق حضانت می شود.»

زمانی که پدر و مادر با یکدیگر زندگی می کنند حضانت فرزند با هر دوی آن ها است.

در صورتی که پدر و مادر جدا از یگدیگر زندگی کنند، مطابق ماده ۱۱۶۹ قانون مدنی:

«برای حضانت چنین فرزندانی، مادر تا هفت سالگی اولویت دارد و پس از آن این اولویت با پدر است، مگر آنکه مصلحت فرزند به گونه ای دیگر اقتضا کند. اما در این جا باید سه نکته مهم را برای شما مطرح کنم.»

نکته اول: تبصره این قانون می گوید بعد از ۷ سالگی در صورت بروز اختلاف، حضانت فرزند با رعایت مصلحت وی به تشخیص دادگاه است.

نکته دوم: اگر برای یکی از والدین مشکلی پیش آید، از قبیل عدم صلاحیت در نگهداری از فرزند و یا اینکه یکی از والدین به نحوه نگهداری فرزند توسط طرف دیگر اعتراض کند، باز هم امکان تغییر صاحب حضانت خواهد بود حتی در مدتی که اولویت با آن پدر یا مادر باشد.

نکته سوم: با رسیدن فرزند به سن بلوغ (در پسر ۱۵ سال تمام قمری و در دختر ۹ سال تمام قمری) دادگاه خود را فارغ از رسیدگی در خصوص حضانت دانسته و این خود فرزندان هستند که انتخاب می کنند نزد کدام یک از والدین زندگی کنند. اما در هر صورت تامین مخارج زندگی با پدر خواهد بود.

بیشتر بدانیم :حضانت فرزند بعد از ازدواج مادر

قانون جدید ملاقات فرزند

در موارد انحلال نکاح، مثل طلاق نیز دادگاه ضمن حکم در مورد حضانت باید درباره حق ملاقات تعیین تکلیف کند.

ماده ۲۹ قانون حمایت خانواده مقرر کرده است:

«دادگاه باید ضمن رأی صادره در خصوص درخواست طلاق، با توجه به وابستگی عاطفی و مصلحت فرزند، ترتیب، زمان و مکان ملاقات وی با پدر و مادر و سایر بستگان را تعیین کند.»

تذکر: از آن جا که در بحث حضانت فرزند مهمترین نکته مصلحت وی می باشد. قانون جدید حمایت خانواده، به دادگاه اجازه بازنگری در تصمیم خود در رابطه با حضانت را می دهد.

بر اساس ماده ۴۱ این قانون:

«هرگاه دادگاه تشخیص دهد ملاقات، حضانت، نگهداری و سایر امور مربوط به فرزند بر خلاف مصلحت او است یا در صورتی که مسئول حضانت از انجام تکالیف مقرر خودداری کند یا مانع ملاقات فرزند تحت حضانت با اشخاصی که حق ملاقات دارند شود، می تواند در خصوص اموری از قبیل واگذاری امر حضانت به دیگری با تعیین شخص ناظر با پیش بینی حدود نظارت وی با رعایت مصلحت فرزند تصمیم مناسبی اتخاذ کند.»

نفقه فرزند بعد از طلاق

طبق ماده ۶ قانون حمایت خانواده:

«مادر یا هر شخصی که حضانت فرزند را به اقتضای ضرورت به عهده دارد، می تواند به عنوان شاکی جهت مطالبه نفقه فرزند اقدام کند.

در این شرایط دادگاه باید ابتدا ادعای ضرورت را بررسی کند. دقت داشته باشید، کسی که حضانت فرزند را به عهده دارد، لزوما همان شخصی نیست که تکلیف پرداخت نفقه کودک را عهده دار است. یعنی ممکن است حضانت به عهده مادر باشد اما پدر نفقه وی را پرداخت کند.»

طبق ماده ۱۱۹۹ قانون مدنی:

«نفقه فرزندان به عهده پدر است و پس از فوت پدر یا عدم قدرت او به دادن نفقه به عهده اجداد پدری است.

در صورت نبود اجداد پدری یا عدم قدرت آنها در پرداخت نفقه فرزند، نفقه به عهده مادر است. اگر مادر در قید حیات نباشد، نفقه فرزند به عهده اجداد مادری است.»

بیشتر بدانیم :همه چیز در باره حضانت فرزند بعد از طلاق

دادن حق طلاق و حضانت فرزند به زن

در صورتی که به دلیل عدم مراقبت و یا انحطاط اخلاقی پدر و مادری که فرزند تحت حضانت او است، صحت جسمی یا تربیت اخلاقی فرزند در معرض خطر باشد، دادگاه می تواند با تقاضای بستگان، قیم (سرپرست) و یا رئیس حوزه قضایی ترتیب شرایط بهتری را برای حضانت کودک اتخاذ نماید.

در ادامه شرایط سلب حضانت فرزند از پدر و مادر را لیست می کنم:

عدم مواظبت یا انحطاط اخلاقی پدر یا مادر
اعتیاد زیاد به الکل، مواد مخدر و قمار
معروفیت و سرشناس بودن در فساد اخلاقی و فحشا
ابتلا به بیماری روانی به تشخیص پزشکی قانونی
تکرار ضرب و جرح خارج از عرف
سوء استفاده از فرزند یا اجبار او به ورود به مشاغل ضد اخلاقی مانند فساد، فحشاء، تکدی گری، قاچاق
جنون مادر

نکته اول: فاسد بودن مادر مانع ملاقات فرزند نخواهد شد، زیرا ملاقات فرزند حق فطری و طبیعی یک مادر است.

نکته دوم: اگر پدر فوت کرده باشد، ازدواج مجدد مادر موجب ضایع شدن حق حضانت وی نخواهد شد.

بیشتر بدانیم :نکات مهم نفقه فرزند و حضانت فرزند

حضانت فرزند قبل از طلاق با کیست؟

گفتیم که در دوران زندگی مشترک، زن و شوهر باید با همکاری یکدیگر به نگهداری و تربیت فرزندان بپردازند.

امّا در صورتی که در دوران زندگی مشترک درباره نگهداری و تربیت فرزند بین پدر و مادر اختلافی به وجود آید، حضانت فرزند با چه کسی است؟

با توجه به حکم ماده ۱۱۰۵ قانون مدنی که ریاست خانواده را از خصایص مرد دانسته است، به نظر می رسد در موارد اختلاف، نظر مرد باید رعایت شود.

البته در هر صورت در موضوع حضانت اصل، رعایت مصلحت فرزند است. بنابراین اگر رویه پدر در تربیت و نگهداری از فرزند به مصلحت وی نباشد، هریک از نزدیکان او از جمله مادر می تواند در این مورد به دادگاه مراجعه کند.
حضانت فرزند در طلاق توافقی

همانطور که در مقاله مربوط به طلاق توافقی گفته شد، در طلاق توافقی همه چیز باید با توافق زوجین صورت بگیرد.

در مورد حضانت فرزند نیز به همین ترتیب است. یعنی پدر و مادر باید در مورد حضانت فرزند با یکدیگر به توافق برسند.

نکته ای که باید به آن دقت کنید این است که، در طلاق توافقی والدین حق دارند تنها در مورد حضانت فرزندی توافق کنند که در پسر کمتر از ۱۵ سال تمام سن داشته باشد و در دختر نیز کمتر از ۹ سال تمام سن داشته باشد، در غیر این صورت حق انتخاب با خود فرزند خواهد بود.

پس از آنکه پدر و مادر در بحث حضانت فرزند با یکدیگر به توافق رسیدند باید تکلیف دو مورد را حتما مشخص کنند:

ملاقات فرزند و شرایط آن
نفقه فرزند و میزان آن

ملاقات فرزند بعد از طلاق توافقی

طبق ماده ۱۱۷۴ قانون مدنی:

«در صورتی که به علت طلاق یا به هر علت دیگری والدین فرزند در یک منزل ساکن نباشند، هریک از والدین که فرزند تحت حضانت او نمی باشد حق ملاقات فرزند خود را دارد.

تعیین زمان و مکان ملاقات و سایر جزئیات مربوط به آن در صورت اختلاف بین پدر و مادر و نبود توافق با دادگاه خانواده می باشد.»

نمی توان فرزند را به خاطر حق حضانت از ملاقات با پدر، مادر و سایر خویشاوندانش محروم کرد.

علاوه بر آن پدر، مادر و خویشاوندان فرزند حق دارند او را ملاقات کنند. امّا دو نکته مهم که آگاهی از آن ها برای شما الزامی است.

نکته اول: منع ملاقات فرزند برای طرف دیگر تا دو بار جزای نقدی و برای بار سوم موجب سلب حضانت فرزند می گردد.

نکته دوم: اگر یکی از والدین احساس کند که برخلاف توافق، حضور فرزند نزد طرف مقابل باعث آسیب دیدن فرزند می شود، باید به دادگاه مراجعه کند. دادگاه پس از بررسی دلایل در صورتی که تشخیص دهد حضانت و نگهداری از کودک توسط فرد مقابل برخلاف مصلحت وی می باشد، تصمیم دیگری اتخاذ خواهد کرد.

 

دفاتر ازدواج و طلاق در ارسنجان

صفحه اصلی >لیست دفاتر ازدواج

نام و نام خانوادگی     ابراهیم دهقانی
استان/حوزه ثبتی     فارس  / ارسنجان       شماره دفتر ازدواج     ۱۵۲
تلفن تماس     ۰۷۲۹-۷۶۲۲۴۳۹     کد پستی     ۷۳۷۶۱۸۶۸۸۵
آدرس دفتر ازدواج     ارسنجان-کمربندی -چهار راه پانزده خرداد


نام و نام خانوادگی     ابراهیم رضایی
استان/حوزه ثبتی     فارس  / ارسنجان       شماره دفتر ازدواج     ۶۳
تلفن تماس     ۰۷۲۹-۷۶۲۲۵۲۰     کد پستی     ۷۳۷۶۱۶۶۳۳۹
آدرس دفتر ازدواج     ارسنجان-خیابان ولیعصر-روبروی تاکسی تلفنی دانشجو


نام و نام خانوادگی     اسماعیل زرین مو
استان/حوزه ثبتی     فارس  / ارسنجان       شماره دفتر ازدواج     ۲۴۲
تلفن تماس     ۰۷۲۹-۷۶۲۴۶۸۴     کد پستی     ۷۳۷۳۱۹۱۸۳۴
آدرس دفتر ازدواج     ارسنجان-بلوار اشرف الکتاب-بالاتر از ترمینال


نام و نام خانوادگی     سید احمد موسوی
استان/حوزه ثبتی     فارس  / ارسنجان       شماره دفتر ازدواج     ۱۰۵
تلفن تماس     ۰۷۲۹-۷۶۲۵۳۵۲     کد پستی     ۷۳۷۶۱۱۵۷۵۶
آدرس دفتر ازدواج     ارسنجان-بلوار سعیدیه-جنب گل فروشی ایران هلند


یک پیام بگذارید