معافیت سربازی

معافیت کفالت

۵/۵ - (۲ امتیاز)

امروزه برخی از مشمولین قبل از رسیدن به سن مشمولیت به دنبال راه و روشی می گردند تا هرطور که شده از رفتن به سربازی معاف شوند. اینکه چگونه  می شود معافیت سربازی گرفت و یا مدارک لازم برای معافیت کفالت آن ها چیست تنها گوشه ای از هزاران سوال این بخش می باشد .

در کنار این گروه نیز برخی افراد به دنبال راهی هستند تا بتوانند از کسر خدمت استفاده کرده تا حداقل کمی از دوره ی ۲۱ ماهه خدمت را کاهش داده و ۲ تا ۶ ماه کسری خدمت بگیرند.

همانطور که می دانید استفاده کردن و به کارگیری از روش های مختلف برای معافیت و یا کسری خدمت نیازمند اطلاعات جامعی است که کارشناسان حقوقی که با زیر و بم قانون آشنایی دارند می توانند آنها را در اختیار مشمولین قرار دهند . با ما همراه باشید تا در ادامه اطلاعات لازم درباره معافیت و مدارک لازم برای معافیت کفالت را در اختیار شما عزیزان خواهیم گذاشت.

خدمت سربازی

جوانان باید بدانند پس از تمام شدن سن ۱۸ سالگی به سن مشمولیت خواهند رسید و باید تکلیف سربازی خود را روشن کنند. اینکه آن ها می خواهند مراحل اعزام به خدمت خود را انجام دهند یا اینکه می خواهند در مورد انواع معافیت ها اطلاعات کسب کرده و به دنبال گرفتن معافیت سربازی بروند.

افرادی که می خواهند برای اعزام به خدمت اقدام کنند باید پس از وارد شدن به سن ۱۹ سالگی از طریق دفاتر الکترونیک انتظامی یا همان پلیس + ۱۰ درخواست خود را ثبت کرده و مدارک لازم برای اعزام به خدمت را آماده کنند.

این افراد پس از مشخص شدن محل اعزام حود و گذراندن ۲ ماه آموزشی به خدمت سربازی می روند و باید به مدت ۲۴ ماه خدمت کنند. اما این مدت اگرچه به ظاهر طولانی نمی رسد اما تفکر برخی از مشمولین این است که ۲۴ ماه دوره ی خدمت ضرورت بسیار طولانی است و به هر طریق ممکن تلاش خواهند کرد تا بتوانند از معافیت های مختلف استفاده کرده و کارت معافیت خود را بگیرند.

معافیت های سربازی دارای راه های متعددی است که جوانان می توانند از طریق آن ها به خدمت سربازی نروند. این معافیت ها شامل معافیت پزشکی سربازی، معافیت کفالت های مختلف، معافیت های تحصیلی، معافیت های ایثارگران و فرزندان شاهد و غیره هستند.

 

انواع مدارک لازم برای معافیت کفالت

مدارک لازم برای معافیت کفالت از مسائل مهمی است که مشمولین باید دقت لازم داشته باشند. قبل از توضیحات درباره مدارک لازم برای معافیت کفالت مشمولین باید کمی راجع به این نوع معافیت اطلاعات کسب کنند.

معافیت کفالت به آن دسته از معافیت هایی گفته می شود که مشمولین می خواهند کفالت یکی از اعضای خانواده خود را به عهده گرفته و از آن نگهداری و مراقبت کنند. اما برای گرفتن این نوع معافیت مشمولین قبل از آماده کردن مدارک لازم برای معافیت کفالت باید از شرایط بهره مندی از این نوع معافیت مطلع باشند.

ما در اینجا سه شرط اصلی برای بهره مندی از معافیت کفالت را به طور کامل توضیح خواهیم داد:

  • یکی از شروط اصلی این است که مشمولین باید به سن ۱۹ سالگی رسیده باشند تا بتوانند برای معافیت سربازی کفالت اقدام کرده و پرونده ی آن ها در هیئت رسیدگی در سازمان نظام وظیفه عمومی ناجا مورد بررسی قرار بگیرد.
  • شرط دیگر برای اقدام این نوع معافیت، نداشتن غیبت است. منظور از نداشتن غیبت این است که مشمول با ورود به سن مشمولیت برای روشن شدن وضعیت خدمت خود به سازمان های مربوطه مراجعه کند؛ اگر هم مشمول از انواع معافیت ها بهره مند می شوند باید پس از ورود به سن مشمولیت درخواست معافیت خود را از طریق دفاتر الکترونیک انتظامی یا همان پلیس + ۱۰ ثبت کند.
  • شرط سوم این است که مشمول باید تنها مراقب و نگهدارنده ی اعضای خانواده ی خود باشد تا بتوانند مدارک لازم برای معافیت کفالت را ارائه داده و از این نوع معافیت بهره مند شود.

مدارک لازم برای معافیت کفالت مادر

مدارک لازم برای معافیت کفالت مادر در مرحله ی اول همان مدارکی اس که در بالا اشاره کردیم.

اما برای گرفتن معافیت کفالت مادر مشمولین باید شرایط زیر را دارا باشند:

  • شرط اول این است که مشمول باید تنها فرزند پسر مادری باشد که می خواهد از آن نگهداری و مراقبت بکند. اگر مشمول برادر بزرگتر از خود داشته باشد نمی تواند از این نوع معافیت استفاده کند.
  • شرط دوم این است که مشمول باید به سن ۱۹ سالگی برسد تا بتواند درخواست خود را در سامانه ی سازمان نظام وظیفه عمومی ناجا ثبت کند.
  • شرط سوم این است که مادر مشمول باید بدون همسر باشد یا همسرش در قید حیات نباشد یا اینکه از همسر خود جدا شده باشد. مشمول در صورتی می تواند مدارک لازم برای معافیت  را به سازمان نظام وظیفه عمومی ناجا تحویل دهد و درخواست معافیت کفالت مادر را داشته باشد که مادرش ازدواج مجدد نکرده باشد و مجرد باشد.
  • شرط چهارم این است که مشمول برای گرفتن معافیت کفالت نباید وارد غیبت غیر مجاز شده باشد. مشمولین باید در نظر داشته باشند که باید پس از وزود به سن مشمولیت نسبت به تعیین و تکلیف وضعیت نظام وظیفه ی خود باید اقدام کنند تا از غیبت کردن جلوگیری شود.

مدارک لازم برای معافیت کفالت مادر طلاق گرفته

مدارک لازم برای معافیت کفالت مادر طلاق گرفته در مرحله اول مدارکی است که در بالا نیز اشاره کردیم اما این مدارک در مرجله اول فقط برای ثبت درخواست معافیت کفالت بوده است. در مرحله ی دوم نیز مشمولین باید مدارک لازم مربوط به طلاق مادر را گرفته و آماده کنند چون این مدارک برای گرفتن معافیت مورد نیاز است.

مدارک لازم برای معافیت کفالت مادر طلاق گرفته در مرجله دوم:

  • اصل شناسناهه مشمول به همراه کپی از تمام صفحات آن (توجه داشته باشید که شناسنامه مشمول باید عکس دار باشد.)
  • اصل شناسنامه پدر و مادر و کپی از تمام صفحات آن ها.
  • کپی از صفحه اول شناسنامه برادران و خخواهران مشمول.
  • اصل گواهی فوت پدر مشمول در صورت فوت یا اصل و کپی از طلاق نامه ی مادر .
  • کپی از شناسنامه سا خلاصه فوت همسران دیگر مادر (در صورتی که مادر ازدواج مجدد کرده باشد.)
  • دو قطعه عکس تمام رخ ۳*۴ رنگی با پس زمینه ی سفید از مادر مشمول.
  • یک قطعه عکس تمام رخ ۳*۴ رنگی با پشت زمینه ی سفید از خود مشمول.
  • اصل و کپی گواهی آخرین مدرک تحصیلی مشمول.
  • تکمیل برگه شماره یک یا فرم آخرین وضعیت مشمولین.
  • تکمیل برگه شماره ۸ یا تاییدیه وضعیت مشمولین.
  • تهیه فیش بانکی.

معافیت کفالت مادر طلاق گرفته به صورت موقت خواهد بود؛ یعنی تا ۳۰ ماه معافیت موقت به مشمول داده خواهد شد. اگر ۳۰ ماه پس از تاریخ ثبت طلاق یا فوت همسر، مادر مشمول ازدواج مجدد نکرده باشد هم چنین برادر دیگر مشمول به سن ۱۸ سالگی نرسیده باشد مشمول می تواند معافیت موقت خود را به معافیت دائم تبدیل کند.

شرایط لازم برای معافیت کفالت مادر مطلقه

مدارک لازم برای معافیت کفالت  مادر مطلقه در بالا به طور مفصل آورده شده است. مشمولین باید به این نکته توجه داشته باشند که در حین استفاده از معافیت تحصیلی نیز می توانند از معافیت بهره مند شوند.

هم چنین داشتن برادر دیگر بالای ۱۸ سال مانع رسیدگی به معافیت کفالت مادر خواهد شد. حتی اگر برادر ازدواج کرده باشد یا به کشوری دیگر مهاجرت کند نیز نمی تواند دلیل قانع کننده ای برای سازمان نظام وظیفه ی عمومی ناجا باشد.

مشمولین هم چنین پس از آماده سازی مدارک لازم برای معافیت کفالت مادر مطلقه و تقاضای معافیت باید ظرف یک ماه برای رسیدگی به درخواست خود اقدام کنند در غیر این صورت درخواست آن ها ملقی خواهد شد. باید پس از آن مراحل اعزام به خدمت خود را انجام داده و به خدمت سربازی بروند.

مراحل معافیت سربازی کفالت همسر

مراحل معافیت سربازی کفالت همسر می تواند یکی از مهم ترین قسمت هایی باشد که مشمولین می توانند  از آن استفاده کرده و سریع تر به نتیجه برسند . یکی از اولین مراحل معافیت سربازی کفالت همسر جمع آوری مدارک می باشد . حال که صحبت از مدارک به میان آمد باید بگوییم که مدارک بخش مهمی را در گرفتن انواع معافیت ها ایفا می کند . زمانی که مشمولین مدارکشان را تکمیل کرده و به سازمان نظام وظیفه تحویل می دهند . می توانند هر چه سریع تر به نتیجه رسیده و کارت معافیت خود را دریافت کنند . ما در اینجا به دلیل اهمیت جمع آوری مدارک ، مدارک مورد نیاز معافیت کفالت را برای شما توضیح خواهیم داد .

مدارک لازم جهت دریافت معافیت های کفالت :

  • فرم تکمیل شده وضعیت مشمولین نظام وظیفه
  • اصل شناسنامه و کپی از تمام صفحات آن
  • اصل کارت ملی شناسایی مشمول به همراه تصویر آن
  • گواهی آخرین مدرک تحصیلی مشمولین با کپی تایید شده توسط سازمان مربوطه
  • عکس پرسنلی ۳*۴ رنگی با زمینه سفید از مشمولین
  • فرم تکمیل شده واکسیناسیون مشمولین
  • فرم تکمیل شده آخرین وضعیت مشمولین
  • فرم تکمیل شده معاینه اولیه مشمولان نظام وظیفه
  • کپی شناسنامه تمام افراد خانواده اعم از : پدر ، مادر ، خواهر ، برادران ، همسر ، فرزند

مدارک لازم برای معافیت کفالت مادر برای فرزند دوم

مدارک لازم برای معافیت کفالت مادر برای فرزند دوم به این صورت است که فرزند اول بر اساس تشخیص شورای پزشکی نتواند مراقب و نگهدارنده ی مادر بوده باشد یا اینکه فرزند اول پس از گرفتن معافیت مذکور فوت شده باشد؛ در غیر این صورت مادر نمی تواند معافیت کفالت را برای فرزند دوم خود بگیرد مگر در موارد خاصی که ذکر خواهیم کرد.

مدارک لازم برای معافیت کفالت مادر برای فرزند دوم  این است که فرزند اول در حال استفاده از معافیت تحصیلی باشد؛ بنابراین  این قضیه مانع از معافیت موقت برادر دیگر نخواهد بود. مشمول می تواند مدارک لازم برای معافیت مذکور برای فرزند دوم خود را آماده کرده و از معافیت موقت استفاده کند. اما این معافیت فقط در طول تحصیل برادر دیگر معتبر خواهد بود.

یعنی پس از اتمام تحصیل برادر دیگر، مشمول باید برای رفتن به خدمت ضرورت مراحل اعزام خود را انجام دهد. هم چنین اگر برادر یا برادران مشمول به دلیل بیماری با معلولیت نتوانند کفالت مادر را به عهده بگیرند بر اساس تشخیص شورای پزشکی سازمان نظام وظیفه عمومی ناجا مشمول می تواند به عنوان فزند دوم کفالت مادر خود را به عهده بگیرد.

خوانندگان عزیز می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر در زمینه معافیت پزشکی، معافیت تحصیلی ، معافیت ایثارگری و  انواع کسری خدمت سربازی، کسر خدمت جانبازی و کسر خدمت نحبگان با مجموعه حقوقی و مشاوره ای حق گرا تماس بگیرند. مشاورین متخصص ما همه روزه پاسخگوی شما خواهند بود.

مدارک لازم برای معافیت کفالت پدر

مدارک لازم برای معافیت کفالت پدر به طور مفصل در ادامه توضیح داده شده است. مشمولین قبل از آماده سازی مدارک لازم برای باید شروط اصلی برای این نوع معافیت را نیز بدانند.

یکی از شروط اصلی برای گرفتن معافیت کفالت پدر این است که پدر باید به سن ۷۰ سالگی رسیده باشد تا مشمول در سن ۱۹ سالگی بتوانند با توجه به سن پدر از معافیت کفالت پدر بهره مند شده و با مدارک لازم برای معافیت کفالت پدر اقدام کند.

مدارک لازم برای معافیت کفالت پدر

  • تکمیل برگه شماره ۱ استعلام آخرین وضعیت مشمولین.
  • تکمیل برگه شماره ۸ تاییدیه وضعیت مشمولین.
  • تکمیل برگه شماره ۷ تحقیق وضعیت مشمول توسط نیروی انتظامی.
  • اصل کارت شناسایی ملی مشمولین به همراه کپی از آن.
  • اصل شناسنامه ی مشمولین به همراه کپی از تمام صفحات آنها.
  • اصل شناسنامه پدر و مادر مشمول یه همراه کپی از آنها.
  • دو قطعه عکس ۳*۴ پدر مشمولین.
  • کپی از شناسنامه یا طلاقنامه همسر یا همسران دیگر پدر مشمولین.
  • اصل فیش واریزی بانکی.
  • اصل گواهی پایان تحصیلات در هر مقطعی که مشمول می باشد به همراه کپی تایید شده ی آن.
  • کپی شناسنامه خواهران و برادران مشمول.

مدارک لازم برای معافیت کفالت

مدارک لازم برای معافیت کفالت پدر بیمار

مدارک لازم برای معافیت کفالت پدر بیمار مانند معافیت از طریق کفالت پدر بالای سن ۷۰ سال است؛ با این تفاوت که در اینجا پدر مشمول به سن ۷۰ سال نرسیده است. در واقع سازمان نظام وظیفه عمومی ناجا پس از تصویب قانون در مورد کفالت پدر این تبصره را نیز در بند های قوانین خود آورده است که آن دسته از مشمولینی که پدرشان به علت بیماری و ناتوانی قادر به انجام کارهای خود نیستند و مشمولین باید از آن ها مراقبت و نگهداری کنند.

این افراد می توانند با ارائه مدارک لازم برای معافیت برای کفالت پدر بیمار و ناتوان خود اقدام کرده و کارت معافیت دائم خود را بگیرند.

مدارک لازم برای معافیت کفالت پدر بیمار در مرحله اول به صورت زیر است:

  • تکمیل برگ استعلام وضعیت مشمولین (برگه شماره ۱).
  • تکمیل برگ وضعیت مشمولین (برگه شماره ۲).
  • تکمیل برگ واکسیناسیون (برگه شماره ۴).
  • تکمیل برگ معاینه اولیه پزشکی (برگه شماره ۵).
  • عکس رنگی ۳*۴ تمام رخ با زمینه سفید.
  • اصل کارت ملی مشمول با کپی آن.
  • اصل شناسنامه مشمول با کپی از تمام صفحات آن.
  • گواهی آخرین مدرک تحصیلی مشمول به همراه کپی تایید شده ی آن.

بیشتر بدانیم : نحوه شکایت از کلاه برداری اینترنتی


منظور از معافیت کفالت مادر چیست؟

قوانین کفالت از مادر، قوانینی است که در صورت داشتن شرایط آن می توانید از خدمت سربازی معاف شوید. به صورت کلی قوانین کفالت مادر انواع مختلفی دارد که در آن مشمولین دارای مادر فاقد شوهر (مادری که همسر آن فوت کرده و مجرد است)، مادر طلاق گرفته یا مادری که همسر آن در حال حاضر در زندان است، می توانند از این معافیت استفاده کنند.

هر کدام از این حالت ها برای خود قوانین و تبصره هایی دارند که شما با بررسی آنها می توانید متوجه شوید که آیا شامل معافیت کفالت مادر می شوید یا نه؟

 

مشاوره مراحل اخذ معافیت کفالت مادر

مراحل اخذ معافیت کفالت مادر شرایط خاصی دارد که هر فرد مشمولی که می خواهد از این شرایط استفاده کند باید آن را بداند و طبق آن مدارکش را تکمیل کرده و مرحله به مرحله کارش را پیش ببرد.

مشاوران  دفتر وکالت حق گرا مشاوره دقیقی در این زمینه به شما خواهند داد و مراحل اخذ معافیت کفالت مادر را به شما توضیح خواهند داد.

سازمان نظام وظیفه ناجا به هر فردی که دارای شرایطی باشد که در آیین نامه آن آمده است معافیت کفالت مادر را صادر می کند.

در حال حاضر شرایط خدمت نظام وظیفه به گونه ای شده است که برای جوانان روزهای سخت و راهی دشوار تلقی می گردد و هر طور شده دوست دارند از رفتن به خدمت سربازی اجتناب کنند. برای گرفتن معافیت مشاوران  و وکلای حقوقی حق گرا به مشمولین، مشاوره تخصصی سربازی ارائه خواهند کرد و به کلیه سوالاتی که دارند پاسخ می دهند.

 

شرایط اصلی معافیت کفالت مادر

هر فردی که بخواهد این نوع معافیت را بگیرد باید دو شرط اصلی را رعایت کند. اول آن که مادرش فاقد همسر باشد. یعنی یا پدرش فوت کرده باشد و یا مادر از همسرش جدا شده باشد، یعنی سرپرستی نداشته باشد.

شرط دوم این است که متقاضی به سن ۱۸ سالگی رسیده باشد.

نداشتن غیبت سربازی نیز شرط سوم استفاده از معافیت کفالت مادر است. لذا شما برای دریافت این معافیت باید بلافصله بعد از رسیدن به سن ۱۸ سالگی اقدام کنید.

دریافت این معافیت کمی راه دشواری دارد اما با توجه به راهنمایی های مشاورین  دفتر وکالت حق گرا این راه دشوار را می توان هموار کرد و سریع تر به مقصود مورد نظر رسید.

رعایت زمان مشخص شده در آیین نامه کمیسیون بسیار حائز اهمیت می باشد. یعنی مادری که از همسرش جدا شده باشد به فرد مشمول برای این شرایط معافیت موقت داده می شود و اگر تا ۳۰ ماه بعد از طلاق و یا فوت پدر مشمول ادامه داشته باشد،‌ پس از گذشت ۳۰ ماه چنانچه مادر فاقد سرپرست باشد، معافیت موقت وی به معافیت دائم تبدیل خواهد شد.

این شرط تنها در این صورت مورد قبول خواهد بود که مادر ۳۰ ماه و بیشتر باید شرایط خودش را حفظ کند و بدون سرپرست باشد و فرد ۱۸ سال را رد کرده باشد تا بتواند این نوع معافیت را دریافت کند. در غیر این صورت معافیت دائم به متقاضی تعلق نخواهد گرفت.

هم چنین به یاد داشته باشید که اگر مشمولین خدمت برادر تنی بالای ۱۸ سال داشته باشند نمی تواند از کفالت مادر استفاده کنند. مگر این که برادر تنی بزرگتر از او در شورای پزشکی اعلام کند که توانایی نگهداری از مادرش را ندارد.

 

مدارک لازم برای دریافت معافیت کفالت مادر

شما برای دریافت معافیت کفالت مادر مدارک زیر را به همراه داشته و برای ثبت درخواست خود اقدام کنید:

برگ وضعیت مشمولین
عکس ۳*۴ از مشمولین
اصل شناسنامه و کپی تمام صفحات مشمولین
اصل و کپی کارت شناسایی ملی مشمولین
اصل و کپی گواهی آخرین مدرک تحصیلی
برگه معاینه پزشکی
کپی شناسنامه پدر و مادر و خواهران و برادران
مدارک لازم جهت اثبات طلاق یا فوت پدر
و غیره

 

مراحل دریافت معافیت

حال در ادامه این بخش می پردازیم به این موضوع که برای گرفتن معافیت کفالت مادر چه مراحلی را باید طی نمود؟

اثبات فاقد همسر بودن مادر اولویت می باشد و بعد سن مشمول که ۱۸ سال باشد.
در مرحله بعد بایستی برگه شماره یک دفترچه سازمان نظام وظیفه را تکمیل کند.
سوم آنکه کپی شناسنامه (تمامی صفحه) و کارت ملی خود را به همراه داشته باشد.
کپی آخرین مدرک تحصیلی و برابر اصل شده توسط اداره ثبت اسناد.
برگ تکمیل شده واکسیناسیون یا همان برگ شماره ۴ دفترچه اعزام به خدمت نظام وظیفه
اگر فرد مشمول در حال انجام خدمت سربازی باشد باید یک گواهی اشتغال به خدمت از یگان خدمتی خود نیز تهیه کند.
برگ شماره یک دفترچه نظام وظیفه یا همان برگ استعلام وضعیت خود مشمول که نشان می دهد تا کنون به خدمت سربازی اعزام شده است یا خیر
کپی شناسنامه پدر،‌ مادر،‌ برادران یا خواهران در صورت وجود.
همچنین فرد مشمول باید برگ شماره ۵ نظام وظیفه را نیز پر کرده باشد که همان برگ معاینه پزشکی اولیه برای خود است که نشان می دهد فرد از لحاظ جسمی سالم می باشد یا خیر.

از دیگر مراحل اخذ این معافیت، می توان به ارائه طلاق نامه یا گواهی فوت پدر،‌ اثبات نمودن فاقد سرپرست بودن مادر نیز اشاره کرد.

از طرف نظام وظیفه تاریخی به متقاضی اعلام می شود که در این تاریخ فرد باید خودش را به نظام وظیفه معرفی کند و به سوالات آنان پاسخ دهد.

سوال شده است

اگر مادر بخواهد مجددا ازدواج کند می توان معافیت گرفت؟

برای پاسخ به این سوال این را باید گفت که اگر مادر بخواهد ازدواج کند اگر قبل از موعد ۳۰ ماه این کار را انجام دهد،‌ معافیت موقت باطل شده و دیگر تبدیل به معافیت دائم نمی شود. به همین خاطر برای ازدواج باید صبر کند تا موعد ۳۰ ماه به اتمام برسد و بعد اینکار را انجام بدهد.

همچنین اگر پدری مفقود الاثر باشد و یا در حبس باشد نمی توان برای معافیت کفالت مادر اقدام کرد و به این شرایط معافیت کفالت مادر تعلق نخواهد گرفت.

 

آیا به کمک طلاق توافقی می توان معافیت کفالت گرفت؟

برخی از والدین به دلیل آنکه فرزندشان بتواند از کفالت استفاده کند از هم طلاق می گیرند. این کار در آینده برای آنها مشکلاتی را ایجاد می کند. اما حتما لازم نیست آنها برای دریافت معافیت کفالت از هم طلاق بگیرند. بلکه می توانند با طلاق توافقی نیز از معافیت کفالت استفاده کنند. البته طلاق توافقی با طلاق سوری و غیره اشتباه نگیرید.

حال اگر شما نیاز به کسب اطلاعات بیشتری در مورد معافیت کفالت به وسیله طلاق توافقی والدین دارید می توانید با کارشناسان ایران تحصیل تماس بگیرید.

 

جهت دریافت معافیت کفالت پدر روی لینک رنگی کلیک کنید.

دریافت کفالت مادر به کمک طلاق

دریافت کفالت مادر به کمک طلاق

چند نوع معافیت کفالت سربازی وجود دارد؟

شاید برای شما سوال پیش آمده باشد که آیا به غیر از معافیت کفالت مادر، کفالت های دیگری برای دریافت معافیت از خدمت وجود دارد؟

خوشبختانه در حال حاضر کفالت های زیادی به غیر از کفالت مادر وجود دارد که در زیر به چند مورد آن اشاره می کنیم:

معافیت کفالت سربازی پدر
معافیت سربازی کفالت پدر بیمار و ناتوان
معافیت خدمت سربازی کفالت برادر صغیر
معافیت خدمت کفالت سربازی خواهر
معافیت خدمت کفالت جد پدری یا مادری
معافیت سربازی جده پدری یا مادری
معافیت سربازی کفالت برادر بیمار
معافیت کفالت سربازی همسر معلول
معافیت کفالت خدمت سربازی فرزند

 

جهت دریافت معافیت بهزیستی روی لینک کلیک کنید.

پادکست صوتی مقاله
پخش‌کننده صوت
۰۰:۰۰
۰۰:۰۰
برای افزایش یا کاهش صدا از کلیدهای بالا و پایین استفاده کنید.

 

جهت کسب اطلاع از معافیت کفالت مادر، مراحل اخذ معافیت کفالت مادر، شرایط دریافت کفالت مادر، مدارک لازم جهت دریافت کفالت مادر، تکمیل مدارک مورد نیاز جهت کفالت مادر و چگونگی استفاده از طرح کفالت مادر با شماره سامانه ایران تحصیل تماس بگیرید:

 

خلاصه مطلب

معافیت کفالت مادر، یکی از معافیت هایی است که مشمولین خدمت در صورت داشتن مادر بدون همسر می توانند از آن استفاده کنند. کفالت مادر برای خود انواع مختلفی دارد که در آن ممکن است مادر به دلیل فوت پدر، زندانی بودن پدر یا طلاق از او مجرد و تنها باشد که برای گرفتن کفالت آن مشمولین خدمت شرایط و ضوابطی را رعایت کنند.در مورد هر کدام از شرایط، مدارک مورد نیاز و مراحل دریافت معافیت کفالت مادر در بالا به صورت مفصل صحبت کردیم. حال اگر شما هر گونه مشکلی و سوالی در این خصوص داشته باشید می توانید با کارشناسان ایران تحصیل صحبت کنید.

یک پیام بگذارید