فرار دختران

مشاوره حقوقی دختران فراری

Rate this post

آیا با فرار دختران و پسران مواجه هستید؟

گروه وکلای حقوقی حق گرا با تیم متخصص خود آماده ارائه مشاوره حقوقی است. وکلای ما با تخصص در زمینه حقوق خانواده و با تجربه در امور مرتبط با فرار دختران و پسران، آماده ارائه راه حل‌های قانونی مناسب برای شما هستند. شما اعم از اینکه خودتان مستقیماٌ درگیر فرار شده اید و یا جزو خانواده دختران و پسران فراری هستید می توانید از راهنمایی های وکلای گروه حق گرا بهرمند شوید . با ما تماس بگیرید.

قبول دعاوی کیفری
شماره و آدرس دفتر وکیل کیفری در تهران

قدم اول در مواجهه با موضوعات حقوقی وکیفری همچون گرفتار شدن در باندهای دختران فراری، تجاوز جنسی، مشاوره تخصصی با وکیل می باشد. به عبارتی بهترین وکیل تجاوز جنسی در تهران با تسلط بر مواد قانونی، تجربه کافی و آگاهی از روند قضایی پرونده های این چنینی، با ارائه بهترین دادخواست، می تواند بهترین نتیجه را در راستای احقاق حقوق موکلین بگیرد.

شما می توانید برای مشاوره و اعلام وکالت در پرونده های کیفری در تهران و سایر شهرستان ها ، می توانید با حضور در دفتر وکالت وکیل حقوقی به ادرس شعبه شرق: میدان رسالت خیابان فرجام پلاک ۹۴۸ تلفن ۵- ۷۷۲۱۲۴۵۴ نزدیکترین  دفتر وکالت حقوقی حق گرا در شمال ، دفتر وکالت شرق و یا دفتر وکالت حقوقی شعبه غرب  تهران ، دفتر مرکز شهر حق گرا    از مشاوره وکیل متخصص کیفری استفاده نمود و در صورتی که بعد مسافت و یا سایر عوامل مانع حضور شما می گردد از طریق شماره تلفن ۰۹۱۹۹۰۷۵۹۶۶ به صورت تلفنی، واتساپ و تلگرام با وکیل حقوقی در فرجام  گروه حقوقی حق گرا در تماس باشید تا علاوه بر مشاوره در خصوص نحوی اعطای وکالت نیز توضیحات لازم ارائه گردد. ضمن اینکه در سایر نقاط شهر تهران نیز می توانید با مراجعه به سایر دفاتر حق گرا در غرب و شمال و مرکز تهران می توانید به آدرسهای ذیل همین صفحه مراجعه نمایید. ضمن اینکه در صورتی که سوال حقوقی داشته باشید می توانید به سایت دوم به نشانی haghgara.com  مراجعه نمایید

 

دختران فراری چه کسانی هستند؟

در یک تعریف کلی می توان گفت دختران فراری، معمولا دختران نوجوان یا جوانی (۲۵-۱۳ سال) هستند که به دلایل مختلف بدون اجازه والدین یا ولی یا قیم قانونی خود خانه را برای همیشه ترک کرده و به خیابان ها، پارک ها و مکان های نامناسب پناه می برند. این پدیده درواقع نوعی واکنش دفاعی دختران نسبت به شرایطی است که در آن قرار گرفته اند و به نوعی مُبرز اعتراض آن ها می باشد. دختران فراری با انجام این عمل به دنبال داشتن وضعی بهتر از وضع فعلی شان هستند و به این امید، تقریبا تمام زندگی خود را رها می کنند.

انواع دختران فراری

امروزه این معضل اجتماعی جهانی چنان ابعاد مختلفی یافته که دانشمندان و موسسات و انجمن های زیادی در سراسر جهان آن را مورد مداقه و بررسی قرار داده اند و حتی برخی از آن ها، دسته بندی خاصی برای انواع دختران فراری ارائه کرده اند. به طور مثال انجمن پزشکی نوجوانان، فرار نوجوان را به ۴ دسته تقسیم کرده است: فرار های موقعیتی/ فرار های طولانی/ رانده شدگان و جوانان سازمان یافته. هر کدام از این عبارات نیز تعریف مخصوص به خود را دارند که در این مباحث نمی گنجد.

آماری از دختران فراری

بر طبق آمار رسمی سازمان جهانی بهداشت ، هر ساله بالغ بر یک میلیون نوجوان در رده سنی ۱۳ تا ۱۹ سال از خانه هایشان فرار می کنند که در این بین بیشترین امار را دختران به خود اختصاص داده اند. به طوریکه ۳۰ تا ۴۰ درصد این جمعیت را پسران تشکیل می دهند و ۶۰ تا ۷۰ درصد باقیمانده این جمعیت به دختران اختصاص دارد.

علل رایج فراری شدن دختران

همانطور که قبلا نیز اشاره شد، این پدیده علل بسیاری دارد. از جمله آن ها می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • مشکلات خانوادگی (اقتصادی و اجتماعی و…)
  • سخت گیری های والدین نسبت به فرزندان و یا حتی بی توجهی به آنان
  • ارتباط با دوستان یا گروه همسالان ناباب و نا اهل
  • دوست پسر داشتن دختران و برقراری رابطه عاشقانه یا مخالفت والدین با ازدواج آنان و در درجه ای بالاتر، حامله شدن دختران
  • اختلالات شخصیتی دختران و خشم و انتقام جویی های کنترل نشده آنان و هیجانات زودگذر این دوران
  • طلاق و اعتیاد والدین و آزار ناپدری و نامادری
  • ناهنجاری در خانواده و ضرب و شتم فرزندان توسط والدین
  • در خطر تجاوز بودن دختران در خانواده یا مورد تجاوز قرار گرفتن آنان
  • و…

فرار دختران

خطرات تهدید کننده دختران فراری

خطرات زیادی در انتظار دخترانی است که از خانه هایشان فرار می کنند. این خطرات می تواند دلایل مختلفی داشته باشد. از واضح ترین این دلایل این است که این دختران غالبا شخص قابل اعتمادی را در بیرون از منزل ندارند یا مکان مناسبی را برای زندگی ندارند و در این موقعیت مجبورند به هر کسی اعتماد کنند یا به هر جایی بروند و حتی هر کاری بکنند تا بتوانند خرج خود را در بیاورند و زندگی کنند. در ادامه با چند خطر رایجی که این دختران را تهدید می کند، آشنا می شویم.

تجاوز

از رایج ترین خطرات برای این دختران، مورد تجاوز قرار گرفتن است. زیرا اولا این دختران جای مشخص و مطمئنی برای ادامه زندگی ندارند و مجبورند یا در خیابان ها بمانند که پر از مردان هوس باز است و یا به مکان هایی بروند که اعضای آنجا مردان نادرست و خلافکاری هستند که باز هم این دختران در معرض تجاوزند. ثانیا دختران فراری بعضا با پشتوانه یک پسر یا یک دوست دست به فرار از خانه می زنند که این دوستان نیز غالبا پسران هوس بازی هستند که منتظر فرصتی برای سوءاستفاده های جنسی و عاطفی و… از دختران هستند.

 

ورود دختران فراری به باند توزیع مواد مخدر

تولید، توزیع و مصرف مواد مخدر یکی از مخرب ترین معضلات اجتماعی است. این افعال در قالب باند های مواد مخدر صورت می گیرند. طبیعتا به منظور سیستمی شدن این باند ها برای سخت تر شدن دسترسی به سردسته های این باندها، افراد زیادی مورد نیاز است. یکی از مناسب ترین گزینه ها برای انجام این کارها، دختران بی سرپناه فراری هستند. کسانی که برای گذران زندگی خود و داشتن درآمد حاضرند دست به هر کاری بزنند و چاره ای جز این کار ندارند. ورود دختران فراری به این باندها سرنوشت سیاهی را برایشان رقم خواهد زد .
بیشتر بدانیم :    اثبات بی گناهی در حمل مواد مخدر  

تن فروشی دختران فراری

یکی دیگر از خطرات پیش روی دختران فراری، تن فروشی یا روسپی گری می باشد که این مسئله نیز آینده این دختران را خراب خواهد کرد. ازدواج مناسب برای دختران فراری خیلی سخت و گاها غیرممکن خواهد بود چرا که جامعه آنها را طرد کرده و انگشت نما می شوند. دختری که از خانه فرار کرده و هیچ پناهی ندارد به ناچار تن فروشی می کند تا بتواند زنده بماند. از سوی دیگر به اجبار دختران دیگر را نیز به این سمت و سو سوق می دهند. بیماری های مقاربتی و مشکلات روحی ثمره این اتفاق خواهد بود. در برخی موارد با توجه به اینکه این افراد سرپناهی ندارند به خانه های فساد پناه می برند.

 

مجازات قانونی خاله ها ( مدیران خانه های فساد )

هر کاری که خلاف قانون انجام شود فساد و عمل ناپسند زنا نیز فحشا است که در بیشتر وقت ها یک معنا برای آن ها بکار برده می شود. خاله ها افرادی هستند که تیمی متشکل از زن های بدکاره را جمع می کنند و آنها را در قبال گرفتن مبلغی در اختیار مردها قرار می دهند. این افراد معمولا نیز خانه هایی در اختیار دارند که عمل فحشا در آنجا صورت می گیرد. سرنوشت دختر فراری به دست خاله ها به سمت و سوی فساد و فحشا کشیده خواهد شد. بر اساس قانون خاله ها یا مدیران خانه های فساد مجرم محسوب می شوند و در صورت دستگیری برای آنها وثیقه های سنگینی در نظر گرفته می شود و بر اساس شرایطی که قانون به آن اشاره کرده است فرد مجرم به زندان محکوم خواهد شد که بر اساس ماده ۶۳۹ قانون مجازات اسلامی میزان حبس برای این افراد یک تا ده سال خواهد بود.

بیشتر بدانیم : مجازات ترویج فساد

قاچاق اعضای بدن دختران فراری

قاچاق اعضای بدن، یکی از پرسودترین تجارت های دنیاست. عده ای سودجو برای رسیدن به اهداف مالی خود اقدام به قاچاق اعضای بدن افراد دیگر می کنند. دختران فراری یکی از طعمه های مورد توجه این گروه از قاچاقچیان می باشند. چرا که یک دختر فراری که تازه از محیط گرم خانواده خارج شده است تجربه کافی برای شناخت آدم ها ندارد و خیلی راحت فریب وعده های پوچ افراد سودجو را می خورند چه بسا که این کار به قیمت از دست دادن جانشان تمام شود.

سرقت

به صورت کلی این دختران در معرض انجام کار های خلاف برای بدست آوردن درآمد و گذران زندگی شان هستند. زیرا اولا مشکلات اقتصادی در این دوران بسیار است و درآمد کافی داشتن کار راحتی نیست و اینکه این دختران تجربه کافی برای روش درست زیستن ندارند. بنابراین به کار های خلاف از جمله سرقت روی می آورند.
مجازات دختران فراری

طبق اصل قانونی بودن جرم و مجازات ها، دختر فراری بودن جرم نیست. زیرا در قانون نیامده است. اما افعالی که در نتیجه این فرار رخ می دهند، غالبا جرم هستند. از جمله کار های خلاف، سرقت، تکدی گری، ولگردی، تن فروشی، مصرف و خرید و فروش مواد مخدر، شرب خمر، زنا و…

البته این نکته هم به طور خاص درباره تن فروشی قابل توجه است که عنوان تن فروشی در قانون نیامده است. اما این عمل را ذیل جرایم منافی عفت در مواد ۶۴۱ تا ۶۳۷ قانون مجازات اسلامی بخش تعزیرات، می توان جرم انگاری کرد.

برای کسب اطلاعات دقیق تر در این حوزه می توانید از مشاوره حقوقی وکیل حق گرا بهره مند شوید.

 

فرار دختر و پسر از خانه در چه شرایطی منتهی به جرم می‌شود؟

 

فرار از خانه توسط دختران و پسران، به طور کلی در نظام قانونی به عنوان یک جرم در نظر گرفته نمی‌شود. اما در صورتی که این فرار به هدف ازدواج و با مخالفت والدین یا با تعیینات قانونی انجام شود، پیامدهای قانونی می‌تواند پیچیده شود و حتی به تعقیب جنایی منجر شود.

راه حل برای ازدواج اشخاصی که با بن بست مخالفت مواجه هستند چیست؟

راه‌حل‌های مختلفی برای افرادی که با مخالفت والدین یا خانواده‌شان در ارتباط عاطفی خود روبه‌رو هستند وجود دارد. این شامل مذاکره و مشاوره با والدین، استفاده از راهنمایی حقوقی، و در صورت لزوم، اخذ اجازه از دادگاه می‌شود. همچنین، برخی موارد نیاز به تسامح و تعامل موثر با خانواده دارند.
برای کسب اذن از دادگاه مرد باید دارای چه شرایطی باشد؟

برای کسب اجازه از دادگاه برای ازدواج با دختری که مخالفت والدین دارد، شرایطی مانند معرفی کامل مرد، اثبات مصلحت و رعایت شرایط نکاح و مهری مشخص شده بین طرفین لازم است. این مسائل باید در یک پرونده حقوقی مورد بررسی قرار گیرد و تصمیم نهایی توسط دادگاه صادر شود.
قانون درباره فرار دختران و پسران برای ازدواج چه می‌گوید؟
طبق ماده ۱۰۴۳ قانون مدنی، اگر دختری با مخالفت والدین خود روبه‌رو شود و ازدواج نامشروع را انجام دهد، او می‌تواند با اخذ اجازه از دادگاه و ثبت ازدواج، این روابط را قانونی کند. البته در صورتی که رابطه نامشروع فی‌مابین ثابت شود، مجازات‌های قانونی برای هر دو نفر در نظر گرفته می‌شود.

این مسائل نشان می‌دهند که فرار از خانه برای ازدواج، ممکن است به مسائل قانونی پیچیده و پیامدهای ناخوشایندی برای افراد و خانواده‌هایشان منجر شود.

اقدام پسرها و دختران

در چنین وضعیتی، پسرها و دخترها چه کاری می‌توانند انجام دهند؟

در صورت مواجهه با مخالفت والدین یا موانع قانونی برای ازدواج، افراد دارای گزینه‌هایی هستند که می‌توانند اقدام به اجرای آنها نمایند:

مشاوره حقوقی

اولین گام می‌تواند مشاوره حقوقی خانواده با وکیل یا مشاور حقوقی متخصص باشد. این افراد می‌توانند نکات حیاتی مربوط به وضعیت خود را توضیح دهند و راه‌حل‌های قانونی مناسب را پیشنهاد کنند.

مراجعه به دادگاه

با کمک وکیل، می‌توانند به دادگاه خانواده مراجعه کرده و با ارائه دادخواست، تقاضای صدور اجازه ازدواج کنند. دادگاه مسئول بررسی وضعیت طرفین است و می‌تواند تصمیم نهایی را اتخاذ کند.

اثبات هم‌کفوی

برای اثبات هم‌کفوی در ازدواج، افراد باید نشان دهند که از لحاظ اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی با یکدیگر هم‌سطح و هم‌پوشانی دارند.

برخی از روش‌های اثبات هم‌کفوی عبارتند از:

ارائه مدارک تحصیلی افراد به دادگاه نشان می‌دهد که هر دو طرف از یک سطح تحصیلی مناسب برخوردارند و قادر به درک و تفهیم مسائل مختلف در زندگی خانوادگی هستند.
مدارک مربوط به شغل و درآمد هر دو طرف از اهمیت بالایی برخوردارند. این مدارک نشان می‌دهند که هر دو طرف قادر به تأمین نیازهای مالی خود و خانواده‌شان هستند.
مدارکی مانند مدارک اجاره یا مالکیت منزل نشان می‌دهد که هر دو طرف قادر به فراهم کردن محیط مناسب برای زندگی مشترک هستند.
افراد می‌توانند شاهدانی از خانواده، دوستان یا همکاران خود را معرفی کنند که بتوانند درباره‌ی هم‌کفوی و روابطشان شهادت دهند.
در برخی موارد، دادگاه ممکن است از افراد مصاحبه کند تا اطلاعات بیشتری درباره‌ی شرایط زندگی و هم‌کفوی آن‌ها کسب کند.

با ارائه مدارک و اطلاعات مورد نیاز، افراد می‌توانند به دادگاه اثبات کنند که هم‌کفوی لازم برای ازدواج را دارند.

مراعات موازین اجتماعی

مراعات موازین اجتماعی به معنای در نظر گرفتن وضعیت و فرهنگ افراد در جامعه است. به طور معمول، اگر شخصی (معمولاً دختر) از خانواده‌ای با موقعیت پایین‌تر باشد و با شخصی (معمولاً پسر) از خانواده‌ای با موقعیت بالاتر ازدواج کند، ممکن است مخالفت کمتری از سوی خانواده و دادگاه وجود داشته باشد.
این به این معناست که اگر دختری از خانواده‌ای متوسط به شخصی از خانواده با موقعیت بالاتر ازدواج کند، می‌تواند به راحتی‌تر موافقت خانواده را جلب کند. اما اگر پسر از خانواده‌ای پایین‌تر از لحاظ اجتماعی باشد، این می‌تواند به عنوان یک مانع برای ازدواج تلقی شود.

در نهایت، تصمیم دادگاه بر اساس این موارد نهایی نیست و بستگی دارد به مسائل دیگری مانند نظر والدین، وضعیت مالی و شغلی افراد و همچنین اراده و تصمیم خود طرفین داشته باشد.

ثابت کردن اراده

دادگاه ممکن است بخواهد از طرفین دلایل احتمالی مخالفت یا رضایت خود را بیان کنند. بنابراین، اطمینان از اینکه ازدواج بر اساس اراده و آگاهانه و عقلانی این تصمیم را گرفته اند و نه از روی هوی و هوس صورت گرفته است، بسیار مهم است.

از این راه‌ها، افراد می‌توانند در مواجهه با مخالفت والدین یا موانع قانونی، به دنبال راه‌حل‌های قانونی و موثر برای ازدواج خود باشند.

سرانجام دختران فراری

دختران فراری، یکی از پدیده های تلخ روزگار ما. پدیده ای که مرزهای جغرافیایی را رد کرده و یک معضل جهانی شده است. همه ما روزانه با دخترانی مواجه می شویم که به دنبال تحقق رویاهای خود و یا حتی داشتن لحظه ای آرامش از خانه و خانواده خود فرار کرده اند اما غافل از اینکه چه مشکلاتی در کمین انهاست. این پدیده دارای علت و معلول های زیاد و نتایج بسیار شگرف و مخرب است به گونه ای که حتی به انسانیت بشر خدشه وارد می کند.

ما با تخصص در زمینه حقوق خانواده و با تجربه در امور مرتبط با فرار دختران و پسران، آماده ارائه راه حل‌های قانونی مناسب برای شما هستیم . با ما تماس بگیرید.

 

یک پیام بگذارید